Anonymní profil Kublajchan – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Kublajchan – Programujte.comAnonymní profil Kublajchan – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 65.110.6.–

Kublajchan
C / C++ › C++ posílánni na e-mail
24. 11. 2009   #119873

> Zdravim mám dotaz, když udělam v C++ program a vysledek
> se mi uloží do souboru. existuje nejaky příkaz,
> aby se mi ten soubor poslal na mail?

To Dave-CZ:

Pokud by mělo jít jen o funkce a příkazy, které jsou součástí jazyků C nebo C++ tak ne, ale jde to přes socket funkce, které nejsou součástí jazyka C ani C++. Odkaz na příklad pro Windows zde už uvedl liborb, ale socket funkce se dají obdobně použít i pod Linuxem/Unixem i když tam je k tomu jiný hlavičkový soubor, jiná knihovna a nepoužívá se tam funkce WSAStartup ani WSACleanup, ale jinak z hlediska ostatních použitých socket funkcí v tom příkladu by to mělo být snad shodné.

Kublajchan
C / C++ › Otazka
16. 11. 2009   #119256

Houby spambot. Kdyz jsem to dal odeslat, tak se mi to nezobrazilo a tak jsem odmzzl tu citaci v domeni, ze to zpusobuje tu chybu a pak jsem to zkusil odeslat nekolikrat po sobe a pak se to najednou objevilo vsechno. Omlouvam se tedy za nekolik kopii se stejnym prispevkem a pokud to tu nekdo adminuje tak at ty moje ostatni po "16. 11. 2009 @ 11:23" odmazne.

Kublajchan
C / C++ › pozastavenie programu v c++
16. 11. 2009   #119248

To KIIV:

A pro poradek ve Windows existuje jen funkce "Sleep" s velkym 'S' na zacatku (C i C++ jsou case sensitove) a parametr tam ma jine hodnoty tj. vzdy jen v ms. Takze to neni shodne s funkci "sleep" z "unistd.h".

Navic to ze je mozne v C nebo v C++ nebo klidne i v uplne jinem jazyce pouzit nejake funkce z nejakych OS knihoven vubec neznamena, ze jsou ty funkce zname v C nebo C++. Stejne tak jako C ani C++ nezna treba funkci "Buuu" z knihovny "Hup_Na_Kravu" i kdyz ji muzete z jazyka C nebo C++ pouzit kdy takovou knihovnu budete mit. :smile6:

Kublajchan
C / C++ › pozastavenie programu v c++
16. 11. 2009   #119246

To KIIV:

C ani C++ samozrejme nezna sleep a unistd.h neni a nikdy ani nebylo soucasti standardu jazyka C ani C++ podobne jako jim neni ani treba windows.h nebo jine hlavickove soubory mimo standard jazyka.

Kublajchan
C / C++ › Otazka
16. 11. 2009   #119243

To A-dy:

Pokud mas prectene Mistrovstvi v C++ tak nic lepsiho uz v cestine nenajdes. Pokracovat dal znamena programovat a zase programovat. Pokud neumis anglicky tak ses a vzdy budes hodne ochuzenej, protoze vetsina informaci k ruznym knihovnam a dalsim vecem, ktere drive ci pozdeji budes potrebovat pouzit je a vzdy bude predevsim v anglictine, a tak kdyz se je budes snazit pouzivat budes pri tom neustale narazet na svoji naznalost anglictiny. Takze bys to nemel podcenovat a zacit se vazne ucit i tu anglictinu.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý