Anonymní profil Peterm – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Peterm – Programujte.comAnonymní profil Peterm – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 91.127.180.–

.NET › rozhrani
2. 9. 2010   #133239

To splite : No pekne uz rozumiem ...este otazka ...dajme tomu zeby Interface mal 3 metody ale pri implemetnacii by som v triede ktora ho implementuje prepisal len dajme tomu 2 ..skonci to chybou? ci staci prepisat len metodu ktoru potrebujem.

.NET › rozhrani
1. 9. 2010   #133234

Pekne vysvetlene :)
alp: a ja som to pochopil len som to nevedel ako vysvetlit..osobne si myslim, ze interface sa zide skor vtedy ked budes vytvarat viac roznych objektov s ktorymi budes chciet robit to iste ....napr triedit podla objemu ...ked by si to pouzival len na jednu vec pri jednom type objektu to asi velky vyznam nema ...ale este raz vravim je to moj neodborny nazor a kludne sa mozem mylit

.NET › rozhrani
1. 9. 2010   #133208
.NET › LINQ from from
1. 9. 2010   #133187

Mozno sa mylim ale ked ti vytiahne meno a potom ti z mena ma co akoze vybrat ? tak uz z vybrateho mena ti moze vybrat znak ..a potom v cykle ides pre kazdy znak v mene ti vypise znak :D ked chces aby ti vypisovalo vsetky mena v tabulke tak to zmen na:



var dam = from z in tempo
select z;

foreach (var x in dam)
{
Console.WriteLine("Jmeno {0}", x.Jmeno);
}

.NET › [C#] Hex2Dec
1. 9. 2010   #133186

ved dec2bin....delis 2 a zvysky zapises odzadu...opacne to len umocnujes to snad nemusim vysvetlovat
bin2hex ked nevies priamo spravis obklukou ...najprv do dec potom do hex a opacne...nic tazkeho

Peterm
.NET › Má smysl programovat v .NET?
1. 9. 2010   #133180

Uz nespominam ako to bolo pi FW 1.1 ale pri FW4 vyskoci okienko kde clovek potvrdi a FW sa nainstaluje zo stranok MS (za predpokladu "vlastnictva" internetu) tusim treba 2x kliknut potom 1x restart a je to. Nic zlozite. Ked si zobereme, ze dajme tomu by bol program pisany vo VB 6.0 tak je tiez moznost, ze by to neslo. Chybali by dake ocx subory a podobne.
Ked som bol na MS konferencii este ked sa len uvadzal FW 2.0 tak typek z MS hovoril o vyhodach FW. Jednou z nich bolo aby programatori uz pribalovali k progrmom len svoje napisane kniznice a podobne. Tie ostatne by uz boli v systeme s FW. A teda by odpadol fakt, ze sa dany subor nachadzal v systeme viackrat.

Co sa tyka FW uz predinstalovanych wo Windows. Tak tusim XP uz malo so SP2 instalovany FW 2.0 isto to neviem. Vista ho uz Naisto mala. Dalsich x milion softikov instalovanych bud uz pri kupe pc alebo neskor uzivatelmi vyzaduje FW takze je minimalne 80% sanca, ze v pc ten FW bude.

To ci clovek bude pisat v tom ci onom programovacom jazyku je uuplne jedno. Ked vie tu logiku naucit sa syntax nieje problem.
To je uz len otazka par minut. A ci to zmysel ma? Ma to zmysel.

Peterm
.NET › Doma bezi a na servery nie...
1. 9. 2010   #133172

Niektore hostingy nemaju povolene menit atributy zapisu do zloziek cez total commandera ...v tom pripade skus nastavit prava zapisu cez webove administracne rozhranie daneho hostingu.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý