Anonymní profil zeminem.cz@seznam.cz – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil zeminem.cz@seznam.cz – Programujte.comAnonymní profil zeminem.cz@seznam.cz – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 88.100.98.–

zeminem.cz@seznam.cz
Inzerce › New ON-line hra EVOLUTION
14. 10. 2010   #134592

To Matrix17 : Budu citovat sám sebe: "Neshánime za každou cenu profesionála, jen někoho kdo nám pomůže, vysvětlí, naučí." Ale je to dobrý dotaz_ Nechci na tom zbohatnout, ale něco se naučit! Nechci napsat co umím, protože to je blbost.. Kdybych něco uměl tak se nesápu po někom kdo mě pomůže. Mým koníčkem je HTML, CSS.. to řekněme, že zvládám dobře. Pak PHP a JavaScript _ V tom se učím a s tím potřebuji pomoc. Mám pokračovat? ( C++, C#, Assembly Language, PLC-xPro, .. ) Jak jsem již říkal jsem pouze student a nemám "koule" na to, abych prohlásil, že něco umím... Snažím se a snažit se neznamená nenechat si od někoho pomoc..

zeminem.cz@seznam.cz
Inzerce › New ON-line hra EVOLUTION
13. 10. 2010   #134566

Jsem rád, že se najdou lidi, kteří jsou schopni zdarma něco udělat a pomoci. Proto zde uvádím, že momentálně sháním PROGRAMÁTORA (html, css, php, javascript..) a také GRAFIKA (tvorba grafiky a obrázků do hry). Nesháním testery ani jiné lidi kteří se snaží být součástí projektu, ale nic neumí.. Kontakt ICQ: 377 684 596

Anonymní uživatel
Inzerce › New ON-line hra EVOLUTION
12. 10. 2010   #134547

To lukáš pokorný : Jako travian.. Textovka.

zeminem.cz@seznam.cz
Inzerce › New ON-line hra EVOLUTION
3. 9. 2010   #133297

Ahoj! Přicházím sem s prosbou, která zde již určitě zazněla. Ve škole jsme se s pár lidma dohodli, že se pustíme do tvorby on-line textové hry. Jenže jsme samouci a programovani www není na urovni. Co je nám platné že umíme s mikropocitacem.. :-) Proto se snažíme za každou cenu sehnat někoho kdo tomuto oboru "hoví" víc než mi. Neshánime za každou cenu profesionála, jen někoho kdo nám pomůže, vysvětlí, naučí.. Nerad bych byl naivkou, ale samoučení jde poměrně pomalu pokud máme zvládat školu.. Prosím pomozte nám! ( zeminem.cz@seznam.cz ) . Zde je drobný úvod do našeho nápadu ( nerad bych aby někdo náš nápad přebral! ): Začátek hry by se odehrával v pravěku.. klasika klikačka s postupem do novějších dob.. středověk, novověk....... Umíte si to představit? Nejtěžší je pro nás vytvořit tu hlavní kostru, tedy základ celého dění.. Prosím kontaktujte mě na e-mail a očekávjte slušné jednání :-) . Zapojte se prosím do našeho teamu!

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý