Anonymní profil Anonymní uživatel – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Anonymní uživatel – Programujte.comAnonymní profil Anonymní uživatel – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 95.103.185.–

fred
.NET › Uprava dat v xml
25. 6. 2011   #143460

Ahojte

Pracujem na aplikacii ktora je vlastne moj zoznam knih. Data uklada do xml. Je to v principe jednoduche, no rad by som to navrhol spravne a zatial to vyzera asi tak, ze tam mam triedu ktora nacita XML document a naplni nim objekt kniznica ktora obsahuje objekty kniha. S nimi budem dalej v GUI pracovat, (pridavat, editovat, mazat) a potom by som chcel aby sa opat cela kniznica(cize kolekcia knih) ulozila do xml documentu. Je to tak spravne, alebo je problem, ze sa v podstate bude xml neustale kompletne prepisovat ?

Dakujem

Anonymní uživatel
.NET › Navrh aplikacie
25. 6. 2011   #143451

este ma zaujima. Pokial teda oddelim datovu vrstvu a data z nej chcem pouzivat napr DataGrodView. Je v poriadku vytvorit v datovej vrstve metodu ktora priamo pracuje s DGV a DGV jej potom predat len ako parameter ? Nenapada ma ako inak to spravit ...

Teda okrem toho, ze by ta metoda vracala DataSet ktory by som v GUI spojil s DGW.

Anonymní uživatel
.NET › Navrh aplikacie
17. 6. 2011   #143264

Uz mi to trklo. Ja vlastne budem vsetko ukladat cez instanciu BOcustomer. Ja som to doteraz robil zle a to tak, ze som vsetko ukladal pomocou triedy s metodami Add, Insert, Delete ... ktorych parametrom bol objekt ktory som chcel ulozit.

Anonymní uživatel
.NET › Navrh aplikacie
17. 6. 2011   #143263

To Fazula : dik moc. Mrkol som sa na ten priklad, ale jedna vec mi nie je jasna. Preco sa v triede BOcustomer metody add a update ked sa nachadzaju aj v triede DAcustomer ? Teda, chapem, ze to prinasa iste vyhody a pouzijem to, ale je to nevyhnutne ?

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý