Anonymní profil Mikeek – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Mikeek – Programujte.comAnonymní profil Mikeek – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 217.197.157.–

Mikeek
Vzdělání › FIT x FI MUNI
24. 9. 2011   #147839

No jestli "špatný přístup" znamená opravdu, že po studentech chtějí aktivitu, tak pak asi opravdu zůstanu u VUT FIT jako primární volby, FI MUNI (Par. a dis. systémy) jako sekundární a UPOL (apl. informatika) jako ta pevná záloha :)

Mikeek
Vzdělání › FIT x FI MUNI
23. 9. 2011   #147827

#17 KIIV
Já si ten špatný přístup taky představoval jinak. Je-li to takhle, tak to mi ovšem nevadí. Proto chci jít na VŠ, abych se něco naučil :). Bohužel, existuje mnoho takových, kteří jsou jen a pouze po titulu a zbytek (vědomosti) je nezajíma...

#18 Wannabie
Takže UI nic moc? A co si může člověk představit pod těmi poč. systémy a zpracování dat? Doporučil ti tento obor někdo nebo tam jdeš s nadějí, že probíraná látka odpovídá názvu oboru? :)

Mikeek
Vzdělání › FIT x FI MUNI
18. 9. 2011   #147652

Dobrý den,
rád bych Vás poprosil o radu. Jsem v maturitním ročníku a přemýšlím nad volbou VŠ.
Momentálně jsem na technické SŠ v Brně, obor IT. Velmi mne baví a láká programování a informatika a proto bych se tomu chtěl věnovat i dále na VŠ a pokud možno i v pozdějším zaměstnání.

Vás se chci zeptat, která škola mi po této stránce dá nejvíce? Vím, že na VUT FIT musím podstoupit 3 roky obecné informatiky a poté se to rozvětvuje do více proudů, ovšem žádný z nich mi nepřišel "programátorský". (předpokládejme že bych se tak daleko dostal :D). Se školou problémy nemám (jsem jedničkář), avšak biflování pojmů do hlavy neholduju..

Dále mne zaujala MUNI, Matematická informatika a Aplikovaná informatika, ovšem slyšel jsem že na MUNI je to veskrze o teorii, načež na VUT o praktickém využití vědomostí.

Dodneška převládala VUT FIT, ovšem po pročtení pár témat na tomto fóru už opravdu nevím. Na MUNI se mi líbí možnost výběru, na FIT zase praktičnost a (podle článků studentů a tak) více volnosti (co se týdě povinných návštěv přednášek).

Poradili byste mi prosím Vás, kam bych měl jít, chci-li být budoucí programátor? :)

Mike
Java › Problem s eclipse
18. 12. 2010   #136995

Ok, zkusim to, diky :).

Pascal › Krychle a kvádr
29. 5. 2009   #101963

jo, na tech 20 možnosti sem taky přišel.. pro možnosti kdy znám alespoň 2 strany je to jednoduchy napsat, ovšem problém nastava právě tehdy jak jsi napsal. Když je napřiklad zadanej objem, povrch a tělesova uhlopřička... nebo i když je zadana jedna strana a třeba objem a povrch (možna sem to jenom blbě zkoušel, ale prostě mi to nějak nevychazi abych si z toho dokazal něco vyjadřit aby se to hodilo)... jojo, ta matematicka stranka je momentalni zadrhel... jeslti někoho napada něco, nebo by snad chtěl postnout vyjadřeny vzorce, budu jen rad :)..

kolotoc
Pascal › Rodné číslo
22. 5. 2009   #101600

To KIIV : to mě taky napadlo, ale otestoval sem to a zatim to funguje v pohodě a čislo zustava nezaokrouhlene, lepši napady jen uvitam :)

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý