Anonymní profil Andy – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Andy – Programujte.comAnonymní profil Andy – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 86.61.131.–

Andy
Vzdělání › Má cenu studovat IVT, když n…
27. 11. 2011   #150576

Něco praktičtějšího - máš na mysli něco uplně jinýho, než IVT, nebo chceš říct, že VUT je "praktičtější" škola? Hodně jsem vybíral a zatím mi vyznívá MU jako lepší, ale čert ví :)

Andy
Vzdělání › Má cenu studovat IVT, když n…
27. 11. 2011   #150573

Takže myslíš, že má cenu to zkoušet, nebo je to vyhozenej rok? Nerad bych po prvním semestru skončil, ale kdoví jak to bude. Jestli na MUNI studuješ, jakej obor bys doporučil nematikovi? Vždycky jsem si představoval, že bych zkoušel dělat něco s grafikou, nějakou dobu jsem pracoval s videem (střih, úprava) a mám základy ve Photoshopu a tak dále, ale slyšel jsem, že tam se matice taky nevyhnu. 

Dovolil bych si říct, že mám hodně dobrou prostorovou představivost a s logikou na tom taky nejsem špatně (těžce se mi stravujou "šprtací" úkoly, ale logický testy typu NSZ atd., kde není třeba umět vzorce, ale spíš umět přemejšlet, mi jdou). 

A další otázka, bude mi k uplatnění angličtina? Jak říkám, budu mít už FCE z krku a rád bych si ji ještě rozšiřoval, ppř. na tom nahnal nějaký kredity navíc a utekl tak nějakým horším předmětům. 

Díky za odpověď :)

Andy
Vzdělání › Má cenu studovat IVT, když n…
27. 11. 2011   #150570

Zdarvím, 

vždycky jsem rád pracoval s PC a mám kolem nich dobrý přehled, ať už z hlediska HW, SW, systémů a všeobecné teorie. Bohužel mám ale s matikou problémy - jsem na všeobecném gymnáziu (tenhle rok maturuji) a poslední 3 roky jsem procházel s 3 a 4 z matematiky a fyziky. Vždycky mi šel jazyk (za 3 dny skládám FCE) a jako zálohu přemýšlím o překladatelství, ale přece jen jsou v IVT větší peníze. Navíc na ní jde můj kamarád (který mě právě matikou protahuje celý vyšší gympl) a říkám si, že bych to s ním třeba zvládnul.

Takže otázky:

Jak moc je matika podobná té středoškolské? Je o hodně těžší, nebo snad uplně jiná?

S jakou znalostí matiky se počítá, že budete nastupovat? Budou vás učit od začátku, nebo už se počítá s tím, že jste byli jedničkáři?

Díky,

Ondra 

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý