Anonymní profil yablko – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil yablko – Programujte.comAnonymní profil yablko – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 188.121.185.–

yablko
PHP › CodeIgniter videocast - Nauč…
3. 2. 2012   #153155

V prvom rade, uvedomujem si, že toto by mohlo byť brané ako špinavá reklama - v istom zmysle aj je. Ale toto je fórum, ktoré má ľuďom pomáhať a seriál Nauč sa CodeIgniter, som natočil s tým istým zámerom. Tak dúfam, že je to ok:)

:: http://www.zajtra.sk/serial/6/codeigniter-videotutorial

Videotutoriály mi vždy chutili. Sú osobnejšie ako text, môžu mať väčšiu výpovednú hodnotu a autor má k dispozícii audio a video - audiovisual humor potential! 

Takmer všetko čo viem o tvorbe stránok a web dizajne, som sa naučil z článkov a videí voľne prístupných na nete. Eventuálne prišiel čas niečo vrátiť späť. Tak som začal s videami na brm.sk a pokračoval seriálmi na zajtra.sk.

Pristupujem k nim značne neformálne, pretože akademický štýl výkladu som sa na výške naučil solídne neznášať. Beriem to, ako by som kamarátovi ukazoval, ako niečo fešné zbúchať a prečo. Podľa všetkého sa ľudom páčia, tak skúste:)

Na stránke tiež nájdete seriály Nauč sa jQuery a Yablkov TurboTip, kde sa venujem jQuery a všetkému, čo súvisí s webdizajnom. Takže, have fun! :) Snáď vám pomôžu. 

yablko
JavaScript, AJAX, jQuery › jQuery videocast - Nauč sa j…
3. 2. 2012   #153154

V prvom rade, uvedomujem si, že toto by mohlo byť brané ako špinavá reklama - v istom zmysle aj je. Ale toto je fórum, ktoré má ľuďom pomáhať a seriál Nauč sa jQuery, som natočil s tým istým zámerom. Tak dúfam, že je to ok:)

:: http://www.zajtra.sk/serial/7/jquery-videotutorial

Videotutoriály mi vždy chutili. Sú osobnejšie ako text, môžu mať väčšiu výpovednú hodnotu a autor má k dispozícii audio a video - audiovisual humor potential! Podrobnejšie som to spísal v článku Ako spraviť dobrý videotutoriál.

Takmer všetko čo viem o tvorbe stránok a web dizajne, som sa naučil z článkov a videí voľne prístupných na nete. Eventuálne prišiel čas niečo vrátiť späť. Tak som začal s videami na brm.sk a pokračoval seriálmi na zajtra.sk.

Pristupujem k nim značne neformálne, pretože akademický štýl výkladu som sa na výške naučil solídne neznášať. Beriem to, ako by som kamarátovi ukazoval, ako niečo fešné zbúchať a prečo. Podľa všetkého sa ľudom páčia, tak skúste:)

Nauč sa jQuery: Pre začiatok som vytvoril takú trhlú demo stránku a v priebehu seriálu vysvetlil ako spraviť všetko, čo sa na nej deje. A kopu iného:) 

Seriál ma 15 epizód a už je ukončený, v jQuery videami však pokračujem v rámci seriálu Yablkov TurboTip, kde sa venujem všetkému, čo súvisí s webdizajnom. Skúste:

Snáď sa budete baviť aspoň tak ako ja, keď videá vyrábam:) A možno sa aj niečo naučíte;)

Have fun!

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý