Anonymní profil Anonym – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Anonym – Programujte.comAnonymní profil Anonym – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 178.143.39.–

Anonym
PHP › While zobrazenie raz
28. 5. 2012   #158509

Aha, vďaka za pomoc, veľmi mi to pomohlo, ale čo ak chcem v tabuľke selektnúť viac vecí a použiť DISTINCT len pri jednej z nich, je to nejako možné?

Anonym
PHP › While zobrazenie raz
28. 5. 2012   #158460

Zdravím, chcel by som sa spýtať, ako by som mal postupovať, ak by som chcel pomocou while vypísať prvky z databázy s tým, že ak mám viac riadkov s rovnakým odosielateľom, zobrazil by sa iba raz (ten najnovší) a ďalej by takto postupoval. Dúfam, že ste ma pochopili, ďakujem za pomoc.

Anonym
PHP › Zencart - přesun na jiný hos…
16. 5. 2012   #157999

Skús sa pozrieť po súbore "config","connect","db", alebo podobne, tam by to malo byť uložené.

Anonym
PHP › Stavba budov fungovanie
8. 5. 2012   #157530

Zdravím, možno mnohí z vás poznajú, v celku známu prehliadačovú hru "Travian", chcel by som sa vás spýtať, na akom princípe funguje stavba budov. Ide mi o to, že ak sa klikne na dané políčko a dá sa stavať daná budova sa postaví na tom a tom mieste. Osobne by som to vedel spraviť tak, že by som spravil viacero možností obrázkov, ale zdá sa mi to zbytočne komplikované, lebo by to mohlo byť nespočetne veľa kombinácií. Rozmýšľal som nad metódou obrázku, nad ktorým na daných súradniciach by bol ďalší ktorý by znázorňoval budovu, ale tiež aj tak neviem, ako by to bolo možné spraviť. Vedel by mi niekto poradiť, ako to funguje, poprípade ako to pomocou css apod. dať dokopy?

(viem si predstaviť že každé pole by malo v DB svoj názov a ak by sa naň niečo postavilo,  malo by hodnotu ID ktorá patrí budove, ale neviem si rady s tým, ako to zobraziť)

Ďakujem veľmi pekne, snáď ste pochopili to, na čo sa pýtam.

S pozdravom:

ANonym

Anonym
› Zárobok reklama
23. 4. 2012   #156961

Zdravím, keďže po 3 dňoch skúšania, Google Adsense tvrdí, že nemám na stránke dostatočný textový obsah, rozhodol som sa pátrať po nejakej alternatíve a tak som tu. Vedeli by ste mi doporučiť nejaký systém podobný AdSense, bol by som veľmi rád. 

Ďakujem za radu.

S pozdravom:

Anonym

Anonym
Právo a podnikání › Zakladanie živnosti
19. 4. 2012   #156831

Zdravím, som študent a chcel by som si založiť živnosť, viem že u študentov sú podmienky na založenie o niečo iné, napríklad pri platení daní a menšom poplatku pri založení. Chcel by som sa vás spýtať, chcel by som podnikať v oblasti internetových virtuálnych a služieb a reklamy. (premium účty na webe + google reklama), chcel by som sa vás spýtať, aký typ živnosti, by som si mal založiť a aké doklady by som mal priniesť na živnostenský. Mám svoj osobný účet v banke, ale myslíte si, že by bolo potrebné zakladať nejaký nový, iba na príjem z podnikania,alebo by stačil aj osobný? Ďakujem veľmi pekne za odpovede, prejem pekný zvyšok dňa.

Anonym
PHP › Vypísanie položiek while pou…
11. 4. 2012   #156484

#3 crazy

Vďaka, takto som to aj mal, len som si neskontroloval typ údajov, vďaka za pomoc.

Anonym
PHP › Vypísanie položiek while pou…
10. 4. 2012   #156436

Zdravím, chcem sa spýtať, ako by som vybral z tabuľky položky kde platí nasledovné:

WHERE príjemca = 'ja' AND  odosielatel = 'Mrvkicka' OR odosielatel = 'ja' AND odosielatel = 'Mrkvicka'

Nie je to vložený, normálny kód, chcel som to uviesť ako príklad, jednoducho chcem vypísať správy, konverzácie medzi mnou a Mrkvičkou. Pri vyberaní z DB som používal AND a OR, ale akosi, mi to nikdy nevypíše, tak ako by som chcel, neviem ako by som to mal správne napísať, aby platilo, že to zobrazí celkovú konverzáciu a nielen správy ktoré posielal on mne a ja jemu. 

Dúfam, že ste ma pochopili, ďakujem za pomoc.

Anonym
PHP › PHP Facebook login
20. 3. 2012   #155293

Zdravím, už si naozaj neviem rady, strávil som za tým niekoľko hodín, skúšaním rôznych anglických,nemeckých dokonca aj jedného slovenského návodu, ale stále nič. Chcem iba jednoduché prihlásenie na stránku pomocou FaceBook-u čo sa týka tlačítka následného overenia a vypýtania si údajov, to som robil pomocou http://developers.facebook.com/docs/guides/web/ Tlačidlo sa zobrazí je funkčné overí užívateľa a ak je všetko ok dialóg sa zavrie. Akosi neviem ďalej pokračovať, napr. presmerovať sa na inú stránku, poprípade zobraziť obsah ktorý nie je prístupný neprihlaseným.apod. Ďakujem veľmi pekne za pomoc, návodov som si prezrel naozaj už veľa, bol by som rád, ak by mi to tu niekto napísal polopate, porpípade dal nejaký príklad. 

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý