Anonymní profil SpiderVepr – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil SpiderVepr – Programujte.comAnonymní profil SpiderVepr – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 79.141.245.–

SpiderVepr
C / C++ › Problém switch [C]
29. 4. 2012   #157177

#4 KIIV

Tak jsem si přečetl, že while je s podmínkou na začátku a do-while je vlastně s podmínkou na konci tak jak to mám ja akorát mi na začátku chybí do{, jenže předpokládám že tak jednoduchý to nebude. Nemám ponětí jakou udělat podmínku pro while a nebo jak to vůbec udělat.

#5 ingiraxo

Páni ani jsem nečekal že by to někdo celé opravil a už ne vůbec že by to někdo celé udělal. Takže vážně díky za vzor v C++, ale jelikož sotva zvládám C tak tohle je pro mě trochu španělská vesnice je to sice místy podobná syntaxe, ale i tak. Ale možná tam najdu nějakou pomoc, takže díky.

SpiderVepr
C / C++ › Problém switch [C]
29. 4. 2012   #157172

#2 KIIV

No chci aby fungoval tak že když uživatel zadá 1-5 vytiskne mu to to určitý text a provede ty příkazy pod printf, ale ty hodnoty jsou pořád v nule. Vím že je mít dva skoro identické kody je neefektivní, ale jak už sem psal sem začátečník a nevím jak bych to udělal líp. Díky za objasnění těch vzorců.

SpiderVepr
C / C++ › Problém switch [C]
29. 4. 2012   #157166

Zdravím,

jsem začátečník v C a narazil jsem na dva problémy (doufám že jen dva) se kterými si nevím rady. Poprosil bych jestli by mi někdo ten kod mohl opravit a nebo nějak popostrčit a napsat jakou tam mám chybu a jak ji opravit. První problém je ten, že mi nefunguje switch tak jak by měl a druhý spočívá v tom že si nevím rady se vzorci na webu (http://www.alkohol-test.cz/cz/index.php?…). Tři vzorce a nevím v jakém pořadí je použít. Když to vezmu napadají mě dvě varianty první znich, použiju první a druhý vzorec a dostanu promile. Druhá varianta, v tom vzorci pro promili je hmotnost celkového etanolu, no a to je vlastně ten třetí vzorec, kde pišou že hmotnost je zde celkové množství etanolu jenže na co by byl v tom případě první vzorec?

kod -> http://pastebin.com/UL1SmEmY

Díky za odpověď a případnou pomoc

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý