Anonymní profil Mirosla Šefl – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Mirosla Šefl – Programujte.comAnonymní profil Mirosla Šefl – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 212.158.144.–

Míra
Startupy › Hledám lidi pro nový projekt
4. 10. 2012   #164080

#2 Mixxy
tak určitě ještě není nic dáno tak, aby to musuelo být, vše se odvíjí od samotného nápadu, uvítám pokud dotyčný již nějaký bude mít, také nějaké mám, mám představu, ale je dosti široká.. mělo by se jednat o nějaký technologický startup, může to být jen aplikace pro iOS, Android, Windows 8, či multiplatformní, může být pro širokou veřejnost či pomáhat postiženým lidem, popř autistům, může jít o nějakou službu,  tato služba by měla nějak zásadně řešit nějaký současný problém, či změnit současné zvyky. Jde o to vytvořit něco nového, nebo něco co chybí, nebráním se žádným věcem. 

Ať by šlo o nějakou aplikaci, či službu, ve většině případů bude potřeba programátor, grafický designer atd.. Sám jsem programátorem sice jen krátce, ale zato s chutí podnikat velké věci.  Programuji v .Net a MS SQL, ale ze zkušenosti vím, že pokud člověk chce, dá se zvládnout vše a nezáleží, zda se k samotné tvorbě zvolí jazyk popř. samotný postup pro daného člověka uplně neznámý. 

Poměrně dlouho sleduji startupovou scénu a sním o vytvoření vlstního projektu, jenže nestačí jen snít, hledám tak k sobě lidi se stejnými cíli. 

Dnes vzniká sposuta startupů a kolikrát tito startupisté řeší problém, který dokonce ani není, či je imaginární, nebo na první pohled je jasné, že nemůže mít úspěch. Také věřím, že spoustě lidem toto slovu již musí ,,lézt krkem,, ale moje přesvědčení a nadšení to nezmění. 

Já jsem z Plzně, kde není startupová scéna příliž rozšířená, nejsou zde spolky, kde by se sdružovali lidé s podobnými cíli, jako např. Praha či Jihomoravské inovační centrum v Brně, pokud ano tak se omlouvám a sem s nimi, ale ještě jsem o žádném neslyšel. Také již nejsem student, takže nemohu přesvědčovat spolužáky. Proto volím tuhle cestu a věřím, že nejsem jediný.  

Míra
Startupy › Hledám lidi pro nový projekt
4. 10. 2012   #164071

Zdravím všechny,

hledám chytré lidi s velkou chutí vytvořit něco nového. Jde o vytvoření nového projektu - startupu, říkejme tomu každý po svém. Myšlenka je jednoduchá - vytvoření fungující firmy. Nápady jsou, ale jde o společnou domluvu a především věřit v životaschopnost daného projektu a chuť dát do toho vše. Pokud se tu najde člověk se stejným cílem rád se budu těšit na další spolupráci.  

sf.miroslav@email.cz

Mirosla Šefl
Visual Basic › Visual basic - debuggin pro…
18. 7. 2012   #160269

#4 LukoSS
díky 

Mirosla Šefl
Visual Basic › Visual basic - debuggin pro…
18. 7. 2012   #160266

určitě :-) v okně je číslo 28

Mirosla Šefl
Visual Basic › Visual basic - debuggin pro…
18. 7. 2012   #160263

Mám problém s vytvářením konzolovách aplikací, vždy když dám debugging otevře se aplikace strašlivě malá ani se to nedá skoro přečíst, nevít někdo co stím? Už si s tím lámu hlavu 2.den :-/

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý