Anonymní profil o5 – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil o5 – Programujte.comAnonymní profil o5 – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 83.240.10.–

nobody
Offtopic › Programovaní aplikací
23. 3. 2013   #173172

#4 Nefaritus
Proc Xcode? Neznam jej. Vlastne Mac jde hodne mimo me. Ale budu rad, kdyz objasnis jeho vyhody. Klidne navrhni dalsi IDE.

o5
Python › Prosím o radu
22. 12. 2012   #169188
nobody
C / C++ › Životopis na pozici programá…
3. 9. 2012   #162641

mireq: zaliby do motivacniho dopisu, jak pise reciproke. pokud je budou zajimat, zeptaji se na ne ;-) + ano udelat si gitrepo a dat tam sve dobre kousky kodu. da se rict, ze je to ted trend a to hlavne v zahranici. vetsinou tim mas body k plusu.

Mozna bych jeste zminil linkedin sluzbu. U nas se vyuziva malo, ale v zahranici to byva jinak. Neni marne si tam vytvorit ucet a pravidelne ho aktualizovat, kdyz se naucis nove veci. (momentalne boom s distribucnimi systemy je pro zamestanavatele lakavy - beru v potaz velke firmy, coz dle meho je pro novacka nejlepsi zacatek).

nobody
C / C++ › Životopis na pozici programá…
1. 9. 2012   #162563

Prilis strucny nebo priliz dlouhy zivotopis neni vhodny. Cte to HR clovek a ne programator (prilis kratky = asi toho moc neumi, prilis dlouhy = ukecany/bude chtit velkou mzdu/etc). Zivitopis by mel vypadat tak, aby obsahoval vsechny potrebne informace, ale nic zbytecneho navic. Nikoho nezajimaji tve zaliby, kde jsi chodil na zakladni skolu atd (a buh vi proc to tam lide stale pisi). Pokud mas nejaky kod, prdni ho na github a dej si to jako referenci do zivotopisu (ne az na vyzadani). U toho mas vetsi sanci, ze se tvuj zivotopis dostane k cilovemu zamestnavateli a nezustane jen jako papir mezi X dalsimi. Ze nemas praxi zrovna nevadi, jestli uz mas neco odprogramovane, staci ukazat co umis (open source reference). Vsiml jsem si jiz davno, ze spousta (napr. i Seznam.cz) firem radsi vezme novacka, ktery ma potencial a nauci ho svym navykum, nez aby meli profesionala, ktery si jede dle sveho.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý