Anonymní profil Mike – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Mike – Programujte.comAnonymní profil Mike – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 77.104.225.–

Mike
JavaScript, AJAX, jQuery › JQuery UI Tabs
5. 1. 2013   #169815

Dobrý den, na webu používám JQuery UI tabs (http://jqueryui.com/tabs/#…). Mám dejme tomu vybranej nějakej tab, kterej je zrovna aktivní a v něm formulář. Po submitu formuláře dojde k refreshi stránky a tím i k nastavení prvního tabu jako aktivního. Nevíte někdo jak nastavit jako aktivní ten tab ve kterým jsem se nacházel?

Michal
Java › Problem s metodou vloz u bin…
6. 5. 2012   #157438

co se týče zpřístupniKoren a getKoren tak už vidím ten rozdíl :) ...jsem si toho nevšiml hned

Michal
Java › Problem s metodou vloz u bin…
6. 5. 2012   #157437

takto to vypadá že by to mohlo fungovat ... osobně nemám moc rád rekurzi, ale proč ne. Co mohu doporučit a pomocí čeho jsem vyřešil velkou část chyb je debug .... hoď si tam breakpointy a sleduj jak se ti to tam vkládá a co se ti přepisuje. Jinak by mohla být chyba třeba i v porovnávání, což ale neřeší problém s přepisováním kořene, nebo i ve výpise, jestli procházíš strom přes vlastní iterator.... jinak mě trochu zaráží proč máš tedy zpřístupniKoren() a getKoren() když tyto metody by měli v podstatě dělat to samé :)

Michal
Java › Problem s metodou vloz u bin…
6. 5. 2012   #157429

bohužel s kódem který jsi sem napsal ti moc nepomohu .... možná sem dej ještě to vlozLevy alespoň ať vím co to dělá .... jinak metoda zpristupniKoren ti nenastavuje referenci aktualni na koren? Možná by jsi mohl více popsat co ty jednotlivé metody dělají ... takhle se totiž těžko odhaduje kde máš chybu

Když jsem kdysi řešil binární strom tak jsem měl metody vlozLevy a vlozPravy jen čistě na vložení prvku na levou nebo pravou pozici a ne na projití až na konec. Mohu klidně přidat svůj kód jestli ho tedy ještě najdu.

Michal
Java › Problem s metodou vloz u bin…
5. 5. 2012   #157425

protože porovnáváš jen s kořenem ... s tím se porovnává jen na začátku a pokud je prvek větší jde doprava a pokud menší jde doleva, takto porovnáváš tak dlouho dokud nenarazíš na místo kde je volno a tam vložíš ten prvek

Michal
Java › s POLA do SUBORU
4. 5. 2012   #157366

máš tam špatný název souboru .....

vytváříš..... String menoSub="retazx.dat";

načítáš..... String menoSub="retax.dat";

co se týče kódu tak je značně nepřehledný, pro zpřehlednění kódu by bylo fajn kdyby jsi to vše nerval do mainu ale udělal jsi si metody zvlášť, kdo se ti v tom potom má vyznat

Michal
Java › Server - Klient nemohou se s…
3. 5. 2012   #157296

Zdravím chci se zeptat co by mohl být problémem. Naprogramoval jsem si hru piškvorky, na jednom počítači vytvořím server na druhém klienta který by se měl připojit k serveru, ale ještě se mi to nepodařilo. ... oba počítače se vzájemně vidí (ověřeno příkazem ping) ..... Když jsem zkoušel spustit na jednom počítači server a klienta zároveň tak vše fungovalo a data se přeposílala ...... Server a klienta jsem naprogramoval pomocí tříd Socket a ServerSocket .. port mám na obou nastavený stejný a adresu serveru taky zadávám napevno. Zkoušel jsem to na několika počítačích ale na žádném se mi nepovedlo spojit klienta se serverem. Měl by někdo nápad co by mohlo být příčinou? Nebo znáte nějakej ověřenej způsob jak vytvořit server a klienta a přeposílat si tak data? 

Michal
Java › UML generator
26. 4. 2012   #157093

já používám Enterprise Architect na uml, umí ze tříd vytvořit uml(samozřejmě, že se nevytvoří úplně všechny vazby, ale nějakej nástřel to nahodí a ten zbytek se dá dodělat)

Michal
Java › JScrollPane a refresh
26. 4. 2012   #157092

je díky moc :) metoda revalidate() mi unikla, našel jsem tam akorát validate() a to mi nešlo :) teď to fičí díkes ;)

Michal
Java › Vykreslení jen určité části…
22. 4. 2012   #156938

tak nic už jsem na to přišel :) kdyby se někdo ptal tak je to přetížená metoda s tolika parametry:

g.drawImage(graphic, x, y, x, y, x, y, x, y, this);

Michal
Java › Vykreslení jen určité části…
22. 4. 2012   #156928

Zdravíčko, chci se zeptat jestli se dá vykreslit metodou drawImage jen určitá část (nechci celej jen určitý výřez) .... vím že je spousta přetížených metod, ale když jsem něco zkoušel tak mi to prostě nefungovalo....

Michal
Java › Vytvoření stringu pomocí HTM…
21. 4. 2012   #156882

Zdravím. Chtěl jsem se zeptat .... tvořím si kontrolní výpis pomocí stringu a chtěl bych to mít přehlednější. Vzpomněl jsem si, že mi kdysi někdo ukazoval, že se dá psát text i pomocí html tagů, ale nemohu si vzpomenout jak to bylo. Nevíte někdo náhodou jestli je to opravdu možné a jak se to tedy dělá nebo mám v hlavě už takovej zmatek a je to nesmysl?

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý