Anonymní profil Lukáš – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Lukáš – Programujte.comAnonymní profil Lukáš – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 109.81.226.–

Lukáš
C / C++ › Má cenu studovat vysokou ško…
3. 2. 2013   #171050

tak že si myslíte že když mi matematika a fyzika nikdy moc nešla a ani nebavila že bych nemohl být dobrý programátor ? Začínám postupem času pochybovat o tom jestli je programování vůbec pro mě když čtu jak matematika strašně souvisí s programováním atd... Vůbec teď nevím. A v práci kde nabízejí něco kolem 25-30 000 tak co tam po mě budou chtít když píší "Základní zkušenost s programováním v C/C++/ C# na platformě Windows/Unix" - co si pod pojmem základní mám představit ? Na takovou pozici bych neměl ?

Lukáš
C / C++ › Má cenu studovat vysokou ško…
3. 2. 2013   #171045

poslední komentáře od KIIV a Matrix mi pěkně zamotali hlavu. Máte pravdu. Ale nevím jak zvládnu dělat 6 matematických předmětů a víkend trávit nad diplomkama když mi dělá problém na střední sedět hodinu u učení a z matematiky jsem měl na střední vždycky za 4. Tak že myslim že i kdybych to zkusil tak hned poletim. 

Lukáš
C / C++ › Má cenu studovat vysokou ško…
2. 2. 2013   #171031

už jsem se rozhodl. Nepůjdu. Když čtu ty články na novinkách.cz o vysokých školách atd. Četl jsem několik příspěvků od studentů z vysoké školy co jí studují 2. rokem a odcházejí atd. I můj kamarád programátor který programuje 5. rokem řekl že se chce věnovat hlavně programování a toho škola nenaučí a že na vysokou taky nepůjde. Já si chci začít ve 20. vydělávat a věnovat se to co mě baví a né trávit víkendy nad diplomkama a učit se na 6x matematických předmětů atd. Radši ty tři roky místo vysoké věnuji programování. A hlavní věc na závěr, jak jsem někde četl "lehké přijmutí na VŠ může následovat lehkým vyhazoven" nebo "polovina studentů neprojde ani prvním zkoužkovým obdobím" a co si budeme povídat. Já byl na střední vždycky v průměru a nikdy mě to učení nebavilo (kromě programování) tak že bych akorát ztratil rok života a bylo by mi to k ničemu. Zbytečný stres atd. Ale díky za názory.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý