Anonymní profil Miroslav – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Miroslav – Programujte.comAnonymní profil Miroslav – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 217.195.174.–

Miroslav
3D Studio MAX › Hledáme tvůrce 3D modelů pro…
26. 12. 2013   #185656

Následující příspěvek je předmětný pouze pro všechny tvůrce 3D modelů, kteří by se rádi podíleli na menším projektu, tvorby počítačové hry v UDK a kooperujících programech.
http://www.unrealengine.com/udk/

Dobrý den, 
jménem našeho malého projektu, bych zde rád umístil "inzerát" na tvůrce 3D modelů s minimálně základními znalostmi libovolného 3D programu (nejlépe maya, max) s možností exportu do .fbx. Vzhledem k tomu, že jsme na zmíněném projektu již začali pracovat, máme k dispozici nějaké náčrtové screenshoty z vybraných oblastí hry. Také máme připravené dobré HUD, inventář, meny a jiné naprogramované sekvence. Ty se ovšem hůře prezentují a proto nejsou součástí ukázky. Jinak jednotlivé oblasti samozřejmě plánujeme graficky pozvednout, k čemuž koneckonců také potřebujeme právě Vás!. Jak jste si totiž mohli všimnout, nenajdete tam prakticky žádné 3D meshe (nepočítaje pár výjimek, které jsou součástí udk packages.) V důsledku toho, je pak celý level strohý, planý, suchý a nezajímavý. Jinak co se týče ziskovosti, tak ta prozatím není prioritou. Tento status se ovšem samozřejmě stále muže změnit. Dalo by se říci, že to prakticky záleží pouze na výsledné kvalitě našeho produktu. Zatím jde spíše o první zkušební projekt, který má zocelit náš malý kolektiv, zjistit kde máme mezery a čeho popřípadě nejsme schopni. A až později máme v plánu vytvořit něco většího, co má šanci prorazit silnou konkurencí. Jinak pokud vše půjde dle plánu a budeme mít dostatek kvalitního materiálu, tak bychom v blízké budoucnosti rádi zkusili získat menší finanční podporu na nákup technologií, popřípadě malých finančních odměn kolektivu skrze kickstarter, nebo jiný portál podporující, resp. zprostředkující podporu lidmi začínajícím projektům.
Sestavení týmu:


Mirek - Level designer, concept artist, optimalizer
Vilem - Programátor, 2D designer
Tomáš - story writer, concept artist
Vy - 3D modeler, popr. concept arstist (popisy Vám samozřejmě dodáme, ale velice doceníme, když nám popř. řeknete, že by bylo lepší to udělat takto apod.)


Požadavky na Vás:
Vytvoření relativně velkého množství 3D objektu, které vzhledem k předpokládané neziskovosti můžete získávat z 3D knihoven, které jsou na netu často free to use apod. (kvalita modelů může být nízká) Ovšem i na tom samozřejmě je relativně mnoho práce, úpravy textur do .tga (což vyžaduje UDK) apod. Jinak od nás se samozřejmě, nepočítaje práce na našich částech hry, dočkáte maximální podpory, vstřícnosti a porozumění. Bezpochyby velice doceníme vaši nápaditost, kreativitu, názor, popř. připomínky, námitky a odhodlání - to nemusí být moc velké. Taky to nějak neprožíváme... :-)
Děkuji za pozornost, popřípadě promiňte za spam.


Přeji příjemné svátky.
Těším se na budoucí spolupráci:-)
Zde slíbená ukázka.

E-mail: Miroslav.heinz@gmail.com

https://plus.google.com/photos/103725803137590461480/albums/5961402891897544641


PS. Důkladná komprimace google, kvalitu totálně posrala :-D

› Facebook FQL - Vytáhnutí "Ac…
24. 11. 2013   #184344

Buďte pozdraveni,

mám problém, protože potřebuji vytáhnout z facebook databáze pomocí jejich dotazovacího jazyka FQL přesně tyto data:

Připojen obrázek.

Měly by se nejspíš nalézat v tabulce "stream", pokoušel jsem se je všemožně dolovat, ale povětšinou mi to vracelo neúplná data - např. jen statusy a friend requesty (úplně chyběly komentáře a lajky)...Nevíte někdo, jak se s tím vypořádat?

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý