Anonymní profil pee-jay_cz – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil pee-jay_cz – Programujte.comAnonymní profil pee-jay_cz – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 213.129.136.–

Visual Basic › ukoncenie neodpovedajuceho p…
17. 3. 2014   #188325

#8 ing
Já nevím, co je dwg. Děláš tam něco s prioritou procesu? Myslím prioritu tvýho hlídače, aby při monitoringu odezvy sám nezamrzal. Občas mám pocit, že se to děje...

Visual Basic › ukoncenie neodpovedajuceho p…
17. 3. 2014   #188317

#6 pee-jay_cz

*Vytížení procesoru 0 %. Vytížení RAM 1 - 3 MB.

pee-jay_cz
Visual Basic › ukoncenie neodpovedajuceho p…
17. 3. 2014   #188316

Různé problémy mají různá řešení    Ale mě ten VB Code vyhovuje. Líbí se mi, že narozdíl od Windows Task Manageru odstřelí línou aplikaci okamžitě, bez ohledu na to jak je zaplněná RAM. Co potřebuje doladit je optimální kontrola odezvy. Občas stačí, aby se vložilo CD do mechaniky nebo právě končilo stahování většího souboru a na malou chvíli pak zamrzne všechno. Tomu bych se rád vyhnul kontrolami v kratších intervalech a sčítáním sérií bez odezvy.

Teď zkouším testovat tohle nastavení: Interval kontroly - 1000 ms. Čekání na odezvu - 100 ms. Série bez odezvy pro ukončení programu - 10x. Vytížení procesu programem, i když cíl neodpovídá, je krásných 0%.

Plus je tam ještě pár dalších oříšků. Některé programy neodpovídají hned po svém spuštění, protože se dlouho načítají, nebo jak zjistit ten správný ProgramName? Asi vylistováním všech běžících programů s pomocí API EnumWindows. Program bych nechal běžet v system tray, jenom by se občas zobrazila bublina s časem do ukončení aplikace, která už pár kontrol neodpovídá, s možností zrušit ukončení.

Vymyšlený to mám, fungovat to musí, už to jenom nacvakat.   Osobně mě nejvíc štve Opera, která ignoruje nastavení a pravidelně si bere 90 % paměti a v podstatě znemožní spustit cokoliv jiného.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý