Anonymní profil peter – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil peter – Programujte.comAnonymní profil peter – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 2001:718:2601:1f7:8cec:98...–

peter
CSS › fade in/out efekt CSS v menu
21. 11. 2014   #196271

Jakub - Jen jsem se ti pokusil rici, ze problem se tyka javascriptu a lide, kteri znaji html a css, jako ty, ti neporadi. A ja treba se zrikam toho to, resit za tebe. Ty priklady, co jsem uvedl, se daji pouzit k reseni problemu.
Jestli se ozve nekdo jiny, tomu nebranim, ale tys dal jasne najevo, ze problem resit nechces, ze ho ma nekdo kompletne vyresit za tebe. Ja to mam jako praci.

peter
OS - Windows › Windows 8 - cosi mi vyhazuje…
21. 11. 2014   #196270

Vetsinou defendera vyhazuje vir. Dobre je si rici, jaky vlastne antivir a stranky jsi pouzil a pres jaky prohlizec. Treba, ja kdyz delam sken, tak pouzivam AVG a antivir z lavasoft.com. Nainstaluji, upgraduji, restartuji pc do nouzoveho rezimu, spustim sken. Nejdriv ten lavasofti, pac je rychly, pak avg.

Pak je tu moznost, ze jsi posledne neco instaloval, hru, ovladac, aktualizace win a neco se rozhasilo. Dalo by se to vratit navracenm do predchoziho bodu obnovy. Tim prijdes o posledni instalace sw, aktualizaci a mozna i toho viru. Tohle jsme ted udelali na jednom pc, kde malware tez blokoval defendera a pak neslo aktualizovat a uzivatel si stezoval, ze mu tam vyskakuje jakasi hlaska. (ale mozna kolega neudelal sken prave v nouzovem rezimu).

Jeste jsem k tomu nasel nejake linky na microsoftu, ze je treba nekde nastavit u sluzby defendera, ze se ma spustit automaticky a kdesi cosi. Zkus to googlem najit.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý