Anonymní profil peter – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil peter – Programujte.comAnonymní profil peter – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 2001:718:2601:1f7:51b3:f6...–

peter
JavaScript, AJAX, jQuery › Nastavení funkcionality mail…
7. 1. 2015   #197909

tak, prohlizec mailu muzes mit treba thunderbird. Nastavis to tak, ze po presunuti souboru u tebe na disku ho smaze z dorucene.
Mailbox je proste nejaka slozka na disku. Tu spravujes mailovym programem na serveru, kteremu posilas prikazy. Ty prikazy musez psat do bash primo na serveru nebo pouzivat mailoveho klienta. Bud webovy program nebo treba outlook. Kdyz to neni webovy klient na serveru, takze treba Outlook u tebe na disku, tak muzes mit poradi prikazu stahni, filtr, presun nepresun, smaz na serveru a nech u mne na disku. (coz je trochu nelogicke, protoze je lepsi si to nechat i na serveru ve slozce, dnes uz je dost mista). Neco se ti stane s diskem a nemas zalohu toho mailu na serveru, takze ti to musi ten clovek poslat znovu, pokud to jeste ma.
Na druhou stranu, samozrejme, muzes mit limit mista v mailu. U nas je treba neomezene, pac 2G nasim lidem nestacili, oni si tu preposilaji 50M-500M soubory pdf :)

Javascript prave muze byt soucasti toho weboveho klienta. Na tvem disku by nemel mit moznost pracovat. Aspon mimo IE je prisna politika, co JS muze a co nemuze. Protoze pak by si mohl na stranku umistit js kod, ktery ti prohleda disk, spusti ti tam vira, ukradne nejake soubory...

peter
PHP › optimalizace kodu pro dct
7. 1. 2015   #197908

Ha, tak od puvodni verze upoustim. Presel jsem z tabulkove dct na radkovou. Stejne ten program nestiha v php pri vetsim poctu prvku :) Naposledy jsem mel kolem 3000, coz se kvadraticky pak pronasobuje, cili obcas 9.000.000 cyklu s nasobenim float cisel :) No, 70s mam. Tak hold budu muset pracovat s mensim poctem a obrazek rozsekat.
Pri tom velkem poctu musi projit pole o 3000 hodnot a kazdou z nich pronasobit nejakym cislem, vsechno secist a ulozit do vysledne bunky. Coz mu dela desne problemy. Nebo to mam napsane neusporne :)

Php proste praci s poli nema nejak zmaknutou a pocitani mnoha cisel :)

peter
JavaScript, AJAX, jQuery › Nastavení funkcionality mail…
7. 1. 2015   #197904

??? co ma javascript spolecneho s mailboxem? Javascript je soucasti weboveho prohlizece u zakaznika, mailbox je na serveru. To jsou dva rozdilne pc. Javascriptem muzes akorat kontaktovat server a rici mu, aby ti spustil nejaky php, asp, java, ... kod. Nic vic.

U bezneho mailu jde nastavit filtr, ktery ti presunuje maily do mail-slozky nebo preposila na jiny mail. Zadas treba do filtru, ze kdyz je v predmetu "K12H73dg", ze ten mail ma poslat tam a tam nebo zaradit do slozky spam nebo jine a pod. Prostuduj si filtry ve tvem mailovem klientovi nebo serveru.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý