Anonymní profil peter – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil peter – Programujte.comAnonymní profil peter – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 2001:718:2601:1f7:240e:82...–

peter
.NET › Nakopnutí k aplikaci
3. 3. 2015   #199745

ing - Tech moznosti je spoustu :) Staci myslet a zjistit, co je realne mozne ve hre a co ne. Pak mas moznosti spehovani. Kdyz ten clovek treba zmini  ve hre mail, fb, tak treba fb tvym kamaradum sdeluje polohu. A kdyz mas ve hre polohu doma a na fb jsi ve skole ve meste 10 km daleko, tak to sice mozne je (treba hraje bracha za tebe), ale je to podezrele. A dalo by se prijit na vic zpusobu.
Jen mi to prijde spis jako ztrata casu nez dodelat nejake ulehceni vsem hracum, aby vyhody tveho addonu nebyli az takove, takze se hracum nevyplati si zaneradit system podezrelym programem, ktery muze odchytavat klavesy.

Delas bota pro Lol? Tudle bylo v Gamepage, ze nejaky sk-tym vracel vyhru a platil penale za to, ze podvadel prave nejakym botem :)

peter
.NET › Nakopnutí k aplikaci
3. 3. 2015   #199743

Pro FF se pouzivaji nejake addony, kde napises javascript kod. Neni problem tam asi spustit casovac a aby vyvolal nejakou akci, presunul kurzor a pod. Ale mozna bude lepsi fakt nejaky externi program, treba v Delphi.

FF: Greasemonkey - http://ondrej.jikos.cz/…emonkey.html
(tech doplnku je vic, neco i pro jine prohlizece)

Nicmene, bacha, hry a stranky proti tomu vetsinou bojuji. Snazi se rozpoznat bota, treba na zaklade rychlosti provedeni dane akce. Zjisti problem a uz mas problem ty :) Pripadne te chvili dlouhodobe sleduji, zda tam a pri jake prilezitosti delas zrychlene veci. Pripadne zapoji do stranky js casovac, ktery sleduje ruzne udalosti na strance.
Je to marny boj, jako treba s hesly u koupenych her, ale presto se snazi :)

peter
HTML / XHTML › Chybna hlaska webovej stranky
3. 3. 2015   #199732

Zkousel jsi tu hlasku dat vyhledavat pres google?

Podle tech forek tam mas Joomlu. A vetsinou tam zminuji, ze mas chybne udaje pro prihlaseni k databazi. Takze tam zadej spravne do nastaveni (configuration.php). tez tam uvadeji, ze v 1.6 byla ta hlaska jina. Nebo tam je fura dalsich poznamek.

Joomla 1.6 throws Database Error: Unable to connect to the Database: Could not connect to MySQL.
Joomla 1.7 throws Infinite loop detected in JError (It means another error is thrown when throwing the database error. So it

Godaddy database connectivity problems

https://docs.joomla.org/Infinite_loop_detected_in_JError_in_Joomla_1.7 - tady pisi, ze je treba zmenit cast programu, aby to vypsalo podrobnejsi chybu

http://www.joomlaportal.cz/forum/47-joomla-1-6-x-a-1-7-x/92199-infinite-loop-detected-in-jerror - a zkousel jsi hledat na ceskych strankach o Joomle?

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý