Anonymní profil peter – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil peter – Programujte.comAnonymní profil peter – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 2001:718:2601:1f7:9029:f9...–

peter
Hry › kolik získám za hru
4. 5. 2015   #201920

Jo, no, hry, je dobre odvetvi. Ale to chce tym lidi. Zacit treba nejakymi drobnymi hrami s reklamou pro mobil. Pripadne, kdys si troufnete, tak kickstarter.
V praxi frci spis aplikace pro usnadneni obchodu, ucetnictvi a tak. Velkosklady, treba jako Amazon, maji spoustu obchudku jako zakazniku a potrebuji k nim dodat zbozi, ktere ten obchudek chce. Nejlepe, aby si to mohl vybrat treba na webu. A pak to promitnout hnedka do ucetnictvi.

Zabavny prumysl: hry (kdysi hodne her bylo ve Flash), filmy, serialy (klidne muzete zkusit neco jako Shrek)
Firmy: ucetnictvi, nakupy, sklady, vyroba (potrebuji sledovat, kolik kusu ktery zamestnanec zmakne, jestli je spravna teplota v peci; CNC obrabeci stroje...)

Treba firma, co vyrabi okna, co myslis ze potrebuje? Jen vystavovat faktury a nakupovat okna od dodavatele. V celku jim staci ucetnictvi. Ale taky chce propagovat sve dilo. Reklama na webu, v mediich, na nastence nekde ve meste.

peter
Hry › http://kulicky.aimia.cz/ - m…
4. 5. 2015   #201912

Plugin, ve FF Web developer.

Web Developer
Přidává nabídku a lištu s různými nástroji pro webové vývojáře.
Autor
Chris Pederick
Verze
1.2.5
Datum sestavení
April 29, 2013
http://chrispederick.com/…per/firefox/

Ale instaloval bych pres oficialni stranku mozily. Pozor, ten plugin ma nejake mouchy a muze zpusobovat pretezovani prohlizece, mozna. A mozna mi to dela jiny plugin :)

Stridani slov, jak uz jsem zminil, muze byt problematicke pro preklady pres google translator, treba. Hrajes nejake hry? Treba ja hraju Lol (leagueoflegends.com). Ted tam borci udelali asi 2-3 mesice zpet preklad do cestiny. Evidentne to prekladal nejaky clovek 12-16 let, pac u toho prilis nepremyslel. Mozna pouzil jako zaklad prave nejaky prekladac. Hlavni, proc jsem si ten jazyk prepl zpet na anglictinu bylo prave pojmenovani predmetu. To, ze nazev a vysvetleni za moc nestoji, to uz kritizovali na forku :) Ale jako hrac jsem zvyklej na anglickej nazev a neumel jsem v te ceske verzi ten predmet najit. A tam prave mas omezeny cas, po ktery je vhodne vybirat koupi predmetu ve hre, jinak ses ostatnim hracum celkem neuzitecny, kdyz jen stojis a nakupujes mezitim, co je souper masti :)

No, chci rici, ze je dobre u navodu zachovat jakousi jednotnost. Samozrejme volba je na tobe. Predstav si treba navod na montaz nabytku nebo elektroniku, stavebni vykres, kdyby si tam pojmenoval ten clovek technicke pojmy, jak se mu tam zrovna hodi, aby zpestril text literarne? Chudak ten delnik, ktery to bude stavet. Nastesti tyhle technicke veci maji presne cislo (šroub M 1 x 3,(válc.hl.), DIN 84A/A2). Pokud ho tam autor uvede, jakoze pravidla mu to vylozene doporucuji, tak delnik najde krabicku s tim cislem a uz ho nezajima valcova hlava, delka sroubu, prumer, zavit levotocivy, pravotocivy a tak. Ikdyz si to jiste overi, radeji.
 

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý