Anonymní profil peter – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil peter – Programujte.comAnonymní profil peter – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 2001:718:2601:1f7:714f:c2...–

peter
PHP › HTTP REQUEST DO PHP/OOP
19. 5. 2015   #202245

Jakoze delas nelegalni kopii? :)
Nebylo by treba jednodussi to preprogramovat? Obrazky mas, text mas. Propojeni udelas pres ajax vlastnimi requesty.
Mas vlastni hru, jen budes requesty posilat primo do sf. Takze parazitovat na jejich serveru.
Nebo jim chces podstrcit requesty.

Porad mi to prijde nelegalni, at koukam, jak koukam.

Jinak, na spoustu her se pouzivalo Greasemonkey doplnek do prohlizece, ktere simulovalo javascript. Ze sis treba udelal js doplnek, ktery za tebe doplnoval udaje a klikal. Urychlil tak klikani. Nemaji to radi udajne treba na travian.cz :) Blokuji hrace a tak. Jestli treba nepotrebujes spis takoveho pomocnika pro hru...

Asi ti vic neporadim. Mozna google.
$ret[0] = 'text'.$db_data ['user_name'].'text'.$db_data ['user_name'].'text'.$db_data ['user_name'].'text'...
Ten text, co jsi poslal, jsou proste nejaka data odelena lomitky, sem tam carkou. Nemam informace, co ti k tomu dal rekl kamarad. Ani, jak moc umis s php a mysql. ty data jsou neco jako kdyz mas v excelu tabulku a ted to podle lomitek treba spojis do jedne velke textove nudlicky. Potrebujes to jen spravne rozpojit, identifikovat. K tomu pomuze, kdyz vis, jaka cisla jsi mel na strance v dobe odeslani. Ty si pak muzes v tom dohledat. Tez to muze byt ale zakodovane pres ruzne datove typy. Jako treba, ze cislo je integer, to jsou 3 byte a bud to tam je jako 3 byte nebo je to prekodovane na text pres base16 nebo base64 nebo je to prekodovane na cisla, ktera nejsou +-neco ale jen 0 az +neco... A jeste to muze byt zkodovane pres url_encode.

google = request decode php
xml / json - to jsou ajaxove veci v promenne $_REQUEST, to te ale asi nezajima...

Jeste k te strance. Ze stranky se odesila normalni html formular nebo formular prevedeny na retezec pomoci ajaxu. Kod formulare najdes na strance jako html zdrojovy kod stranky (umi zobrazit prohlizec). Js kod najdes v html kodu, pripadne odkazy na nej typu <script src=...>. Pokud se pouziva ajax, muzes si v jskodu pekne precist, oc tam jde.
Pokud maji js kod sifrovany, da se to ruzne desifrovat. Je to trosku pracnejsi a musis si tam prejmenovavat promenne, ale v celku se to da. Takze pak presne vis, co do toho requestu cpou.
Konkretne na sfgame uz mozna nemam ucet, tak to nebudu zkoukavat, jestli maji js kod sifrovanej nebo ne.

peter
HTML / XHTML › Otevření odkazu do "nového"…
19. 5. 2015   #202244

Myslel jsem spis opravit html/js/css kod tak, aby fungoval spravne jak v IE, tak FF. Predpokladam, ze se jedna o webove aplikace. Tudiz, pokud se spatne zobrazuji, je problem u toho, kdo je vytvarel.

Nedelal jsem neco jako ty s tim FF. To vypada na nejakou ptakovinu. Mozna bys musel popsat na ukazce html kodu, co se tane, kdyz uzivatel klikne... Ale mozna ze s tim pracoval nekdo jiny a ten to chape.

Mi to prijde jako tak, ze si pres virus na plose vytvoris nejakou ikonku, kterou pak pres prohlizec muze uzivatel spustit. To bych okamzite takovy prohlizec zablokoval, ktery tohle umozni :)

Ale mozna to lze resit pres Object tagy. Kdyz pres to lze spoustet flash nebo windows.media.player... To jsou myslim veci ulozene v registrech windows na nejakem presnem miste. Mi osobne to prijde jako bezpecnostni riziko.

peter
HTML / XHTML › Otevření odkazu do "nového"…
19. 5. 2015   #202222

- Napsat si pro dany prohlizec doplnek, ktery to dela?
- Napsat si program v Delphi nebo necem, co udela exe? Coz bude program, ktery se chova jako virus. Hlida otevrene okno a kdyz je to IE a kdyz je tam adresa neco jako ...
- Udelat si batak, kteremu predas adresu jako parametr?
- Opravit html kod. Ze to funguje ve FF je vylozene nahoda, protoze vic toleruje chyby. (to bych treba udelal ja)
- Nastavit default prohlizec na tom pc FF a ne IE.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý