Anonymní profil peter – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil peter – Programujte.comAnonymní profil peter – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 2001:718:2601:1f7:a1bd:3c...–

peter
PHP › php problem so zistenim verzie
31. 7. 2015   #203925

Tim te nechci odradit, ostatni cms maji take sve mouchy. Kdyz ti vyhovuje a umis to s ni, tak je to ok.

peter
PHP › php problem so zistenim verzie
31. 7. 2015   #203924

No, jestli ty navody nema spis pro to, ze je to v ni slozitejsi a bez navodu to nejde? :)
Co vim, tak na joomlu vychazeji co chvili updaty ohledne bezpecnostnich chyb. Coz je dost neprijemne. Updatovanim muzes neco poskodit a nez vyjde opravny update, tak ti nejede web. Taky spousta pluginu se resi prepisovanim zdrojoveho kodu. Takze update muze treba prepsanim souboru odstranit plugin a pokud to nevis nebo si to nepohlidas... Ale podobne to maji resene i ostatni, jen se nemusi tolik updatovat.

peter
PHP › php problem so zistenim verzie
31. 7. 2015   #203917

Jo, hlavne to moc nekopiruj podle nasich. Nam tam schazi strasne mnozstvi informaci o pracovistich, cim se zabyvaji, nejake lakaci info pro studenty. Ale zato tam mame furu jmen lidi, ktere meli byt v nejakem programu pro stravu pracovniku a ne jako prezentace :)

peter
PHP › php problem so zistenim verzie
31. 7. 2015   #203916

S temi strankami opatrne, mnozstvim to zas neprehanet. Tez je dobre si navrhnout zakladni strukturu a jak je to vhodne pro studenty (lidi, pro ktere jsou stranky urcene). Treba u nas meli predstavu, ze udelame cesky a anglicky web. Parada. Ale, kdyz jsem vznesl dotaz, kdo to bude online prekladat, tak najednou ticho. Do ted je tam par stranek v anglictine a to prevazne pro zahranicni studenty.

Tez mozna promyslet, pokud mate vic pracovist, jake budou chrlit novinky a kam (idealne do jedne stranky, ale u nas to resi jeste kazde pracoviste zvlast a na uvodni mame jen clanky, co se deje na skole). Jak budes resit kontakty na pracovniky a co si muzes dovilit o nich sdelit (treba nekdo nechce mit fotku na webu a tel cislo).
Pak musis taky promyslet, kdo to umi do toho davat a kdo to tam bude davat. Idealni je, aby to delal jediny clovek, protoze stav je obvykle takovy, ze to delaji 3 lide z 20, co by to meli delat, zbytek jde pres tebe. A ohledne kontaktu to neaktualizuje skoro nikdo, takze treba par telefonu neplati, par lidi uz tu nepracuje, atd :)
Idealni stranka pro pracoviste pro studenty je asi takovyto dokument
http://www.slu.cz/…ni-prazdniny
(na graf. upravu nehled; pres rok je tam jeste sloupec konzultacni hodiny a tel. kontakt)
Lepsi by bylo, kdyby to byla excel tabulka (nebo excel csv, ale to by treba nekdo nepoustel pres excel). Idealni na tom je to, ze tohle si to pracoviste dokaze samo editovat (sekterarka ubk) a pak to jako celek posle a primo se to vystavi. Samozrejme, nejake webove vyhledavani se na to neda pouzit. ale pretahnout to do db by z takove tabulky nemel byt problem.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý