Anonymní profil majkl – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil majkl – Programujte.comAnonymní profil majkl – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 62.197.248.–

majkl
PHP › php problem so zistenim verzie
3. 8. 2015   #203959

#19 peter

Prepac za omeskanie, bol som mimo netu cez vikend.

Tak o tych bezpecnostnych chybach som ani nevedel. Nie som vobec rozhodnuty len a iba pre joomlu, pisal som ze sa rozhodujem, a joomlu som zatial najviac vyskusal. Ine cms som pravdu velmi nepozeral, drupal som skusal, bol podobny, wordpress som akosi nevyskusal ani. Neviem to objektivne zhodnotit. Len co som cital rozne fora ked tieto systemy porovnavali. O inych ako tychto troch som ani vela nenasiel, ale pravdepodobne je ich velmi vela. 

Tazko asi povedat co je najpouzivanejsie, aby to malo vyznam sa niecomu venovat co sa bezne pouziva a nie sa zacat venovat niecomu o com skoro nikto nic nevie ...

Ak by si mal chvilku, mozes mi prosim napisat do coho by si mi odporucil sa pozriet, a ja si to prestudujem... vopred dakujem pekne

#17 Kit

Prepac, to preto ze to je pre mna nove. Ale podla vsetkeho to u nas nepripada v uvahu, nemam moznost mat zariadenie non stop pustene a tam vlozene nejake medium. A server bude prevadzkovany absolutne netusim kde v telekome.

majkl
PHP › php problem so zistenim verzie
31. 7. 2015   #203919

#15 peter

#13 Kit

Na to SQLLite sa este pozriem, len co som zatial cital je to pre mna trosku tazsie, ale vsetko sa da naucit :) 

Velmi pekne dakujem, jasne o kopirovanie neboj, a chapem tu tabulku, je to dobre premyslene. Nie je to zase velka skola ako ta tvoja, cca 12 ucitelov. je to este zakladna skola, vies ja ani nie som nejaky web master, vsetko je to riesene len ako pomocna ruka, aby im to bezalo a sem tam si tam ineco prihodilo, takze do takych velkych projektov sa nebudem pustat.

Mna osobne zaujal redakcny system este somv  tom vacsiu stranku nevytvoril, tak sa chcem nieco naucit, a pri tom aj pomoct im aby mali fukncny web. Mozno to ako vravis prehodim na jedneho cloveka, a ten ked bude nieco potrebovat ozve sa mne. Asi to bude najlepsie.

Dost som hladal system ktory bude asi najlepsie pre tento "projekt" to znamena aby si viac menej vedlei obslohuvat web sami, a ja som sa naucil nieco nove. No a vyslo mi z toto prave joomla (alebo wordpress ci drupal). 

Len musim doriesit tu databazu, uz mi telekom odpisal dvakrat, dvakrat mi len dal mail na ine centrum pomoci, teraz cakam snad uz mi nieco povedia, ale velmi neverim ze tam bude nieco bezat co by som vedel pouzit. 

Nemam ziadny casovy limit, stranka im na html bezi dost vela rokov, takze vydrzia este dalsi.. 

Viem ze joomla nie je najjednoduchsia, ze sa da pouzit nieco lahsie, ale joomla ma velmi vela navodou, ci uz videa alebo manualy. A myslim ze ju vyuzijem niekedy aj po tom, tam preto tento system.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý