Anonymní profil James – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil James – Programujte.comAnonymní profil James – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 81.19.13.–

James
JavaScript, AJAX, jQuery › Tooltip a Tabs
30. 9. 2015   #205343

#4 peter
Ano, tam v tech odkazech ten kod funguje, protoze v souborech content1.html atd, ktere jsou nacitany, je cisty text a neni tam volani tooltipu. Patrne jsi nepochopil, o co se mi jednalo, snad to ted bude jasnejsi.

James
JavaScript, AJAX, jQuery › Tooltip a Tabs
30. 9. 2015   #205334

Pouzil jsem konkretne jQuery Tooltip (https://jqueryui.com/tooltip/) a konkretne jQuery Tabs (https://jqueryui.com/tabs/).

Pokud je kod s tooltipama vlozen na stranku primo (viz https://jqueryui.com/tabs/#…), tak vse funguje. Pokud je nacten z externi adresy pomoci ajax (viz https://jqueryui.com/tabs/#ajax ty odkazy ajax/content1.html atd.) tak to nefunguje.

Ty veci (tridy) z document ready function se "nesparuji" s tema tridama pouzitych v tech nacitanych externich dokumentech, protoze v tu dobu jeste nejsou obsahem stranky. Stanou se jim, az uzivatel klikne na prislusnou zalozku. Alespon takto to chapu.

James
JavaScript, AJAX, jQuery › Tooltip a Tabs
30. 9. 2015   #205332

Zdravim, mam takovy mensi problem.

Pouzivam na svych strankach Tooltip. Vse krasne fungovalo do te doby, nez jsem se rozhodl pridat podporu Tabs s tim, ze se obsah jednotlivych zalozek nacita z externiho souboru pomoci ajax. A v techto zalozkach mi tooltip prestal fungovat. Je nejaky elegantni zpusob, jak rozchodit ty tooltipy i v pres ajax nactenych obsazich zalozek? Pisu zde konkretne o tooltipech, ale plati to vlastne pro veskere jQuery komponenty, ktere bych chtel rozhodit v ajaxem nactenych externich souborech.

Diky

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý