Anonymní profil Kimseo – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Kimseo – Programujte.comAnonymní profil Kimseo – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 195.146.111.–

Richard01
Inzerce › Hledám programátora na vývoj…
28. 4. 2016   #210294

#2 hlucheucho
jde vlastně o sestavu číslic

8.8.8.8.
8.8.8.8.
8.8.8.8.
8.8.8.8.

eventuálně více řádků. Nepředpokládám více než 7,8 řádků. K tomu je to oboustranné. Číslice mám, technický popis celého PCB pro číslici také mám. V tuhle chvíli mám i řídící jednotku, ke které se umím připojit přes Wifi počítačem nebo síťovým kabelem a provádět jak nastavení, tak třeba upgrade SW. Pak mám mobilní aplikaci - značně jednodušší, která jen mění číslice. Nic jiného ani uživatel nepožaduje. Všechno to tak nějak funguje, ale když to nemáte pod kontrolou tak se mi to nechce ani nabízet dál. Ani z toho moc nemám radost. Mohlo by to být krásně uživatelsky přehledné, ale není, protože to prostě dával dohromady číňan.

Richard01
Mikrokontroléry › Vývoj HW a SW pro ovládání L…
28. 4. 2016   #210292

Docela dobrým zdrojem pro výchozí informace mi byl web http://www.ledcontrolcard.com/

Mají tam i kartu, kterou lze řídit přes síťě GSM/3G.

Myslím, že se jedná o obecná řešení, která lze nasadit na spoustu různých čínských displejů.

Richard01
Mikrokontroléry › Vývoj HW a SW pro ovládání L…
28. 4. 2016   #210291

#4 peter
Díky za tip. Mezitím jsem zjistil, že je k dispozici docela dost profi hotových řešení za babku. Jen ten software vždycky pokulhává a ta Čína z toho prostě čiší. Dostal jsem nyní technickou specifikaci PCB a vypadá to, že výrobce řídící jednotky by mi byl schopný poskytnout veškerou dokumentaci a zdrojové kódy. To by pak už bylo veselejší. No stejně pořád laboruju, zda se do toho pustit. Není to můj obor, teď mám čas po něčem pátrat, ale za týden to bude jinak a zase to budu odsouvat dál a dál. Ale díky za každý názor, alespoň mi to tříbí myšlenky jakou cestou se spíš vydat.

Mikrokontroléry › Vývoj HW a SW pro ovládání L…
27. 4. 2016   #210238

Dobrý den,

sonduju zda bych našel člověka, který by měl zájem o spolupráci na vývoji HW a SW pro ovládání - resp. nastavování LED číslic (cen několika produktů). Nějaké řešení používám, ale made-in-china. Vše co se týče výroby HW mohu zajistit, ale potřebuju českou hlavu na vymyšlení SW, případně i HW. Hardware by měl zvládat TCP/IP a Wifi komunikaci, součástí by byla i jednoduchá aplikace pro Android pro nastavování čísel. Vše v tuto chvíli vlastně mám a je kde čerpat inspiraci. Já ale potřebuju produkt vylepšovat a rozvíjet. Budu rád i když mě případně nasměrujete kde a na koho se obrátit. Spíš než firmu hledám člověka, který pracuje na sebe a obor ho zajímá a rozumí mu. V každém případě bych v prvopočátku chtěl s někým prodiskutovat zda to do čeho se pouštím není až příliš složité nebo zda to nepřekročí mojí představu o financích. Jak jsem již podotknul, výrobu a osazení hw mám vyřešené, potřebuju jen člověka v oboru s otevřenou hlavou a zápalem pro věc. Děkuju za odpovědi.

Kimseo
C / C++ › Jak zjistím v čem je naprogr…
19. 11. 2015   #206486

Je to velká škoda, že to číňan nechce poskytnout. Bojí se, že bychom pak produkt nekupovali. Pro mě to je sice trochu okrajová záležitost, ale představa, že by to pak byla top záležitost mě furt baví. Prostě pro číňany je typické nic nedotáhnout do konce. Prostě to nějak funguje a hlavně když se to prodává. Přitom by stačilo už jen tak málo. Selský rozum a pár úprav. Kdyby náhodou číňan změnil názor (furt do něj hučím), tak se ozvu :-) Díky moc.

Kimseo
C / C++ › Jak zjistím v čem je naprogr…
16. 10. 2015   #205679

Tak je to zbytečné... Číňan mi odmítl zdrojový kód poskytnout. :-(

C / C++ › Jak zjistím v čem je naprogr…
15. 10. 2015   #205652

#2 RomanZ
Pracuji na tom, aby mi byly zdrojové kódy poskytnuty. Tak poté hned něco nasdílím a podle toho by se mohlo určit.

C / C++ › Jak zjistím v čem je naprogr…
15. 10. 2015   #205649

Dobrý den, promiňte mi můj dotaz (s programováním jsem skončil na ASP webových aplikacích a nyní se věnuji úplně něčemu jinému). Mám čínský výrobek ke kterému je dodáván software. S dodavatelem mám dobré vztahy, ale bohužel odmítá upravit v software některé věci, které celý produkt zbytečně degradují a uživatelská přívětivost strašně trpí. Navíc se mi nechce takový produkt nabízet zákazníkům. Není to pro mě stěžejní výrobek, ale mám rád věci dotažené do konce a pokud je možnost je posouvat dál, tak mě to baví a naplňuje. Je to do mého produktového portfolia vhodný doplněk a celkově se mi líbí. Chtěl bych se zeptat zda je možné - mám-li instalační soubor poznat v čem je software naprogramovaný. Pak už bych lépe cílil dotaz v diskuzi se zaměřením na konkrétní programovací jazyk. Rád bych spolupracoval s někým koho produkt zaujme a měl by zájem dodat tu přidanou hodnotu, kterou prostě asiaté opomíjejí. Pochopitelně za úplatu. Děkuji moc.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý