Anonymní profil Aki – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Aki – Programujte.comAnonymní profil Aki – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 109.105.39.–

Radim
Vzdělání › FI MUNI
5. 1. 2017   #214389

http://www.kurzynatsp.cz/blog.html

Radim
Vzdělání › FI MUNI
5. 1. 2017   #214388

Více o TSP se můžete dočíst na mém blogu <a rel="nofollow" href="http://www.kurzynatsp.cz/blog.html/">TSP MUNI</a>

Aki
Vzdělání › Můžu studovat informatiku na…
15. 5. 2016   #210690

Stále se bojím toho, že prakticky nevím, do čeho jdu. Věřím, že se na tento obor hlásili hlavně ti, kteří třeba studovali na střední škole zaměřené na informatiku, a pak tam přijdu já, která si ve škole zkusila párkrát zadat do Pascalu nějaká hesla, nebo vytvořila HTML tabulku v poznámkovém bloku... Jsem doopravdy na vážkách.

Podávala jsem si přihlášku kvůli tomu, že na počítači trávím hodně času, zkouším různé programy a chtěla bych se naučit něco víc. Jen si nejsem jistá, jestli na to mám, protože jak říkám, jsem víc než nováček.

Koupit nějaké učebnice a učit se ještě před nástupem na školu není problém, strachuji se však, že bych jim neporozuměla.

Já vím, že jsem asi hloupá, když se hlásím na obor, o kterém prakticky nic nevím (mám přihlášku i na učitelství v mateřské školce, ale to upřímně asi nebude nic pro mě, byla to jen taková záchrana). Takže se omlouvám, že tady fňukám. Cením si vašich rad :)

Aki
Vzdělání › Můžu studovat informatiku na…
15. 5. 2016   #210682

Zdravím,

chtěla bych se zeptat, zda je vůbec možné studovat na vysoké škole aplikovanou informatiku na MU, i když vycházím z gymplu, kde mě v tomto oboru nenaučili nic? Neumím programovat ani nic takového... Na fakultu mě již přijali, matematické myšlení mám (i když nejsem nejlepší ze třídy), ale zajímalo by mě, jestli má cenu jít tento obor studovat, když o něm prakticky nic nevím...

Velmi se totiž bojím, že se rozhodnu do toho jít, a jakmile za sebou budu mít první přednášku, budu jenom plakat v koutě a už si hledat, kam bych měla jít příští rok...

Budu velmi ráda za každou radu :)

Děkuji.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý