Anonymní profil Itej – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Itej – Programujte.comAnonymní profil Itej – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 78.98.13.–

Itej
Offtopic › Arduino,Raspberry Pi a iné h…
25. 6. 2016   #211639

Ahojte,rád by som si kúpil nejakú "mašinku" s ktorou by sa dalo niečo naprogramovať,samozrejme nechcem nič drahé stačí kľudne aj nejaký beginner keďže v živote som s ničím takým nerobil.Vedeli by ste mi poradiť 1) akú značku si vybrať? 2) nejaké stránky z ktorých to zoženiem aj na SK? Ďakujem :-)

Itej
Offtopic › PC - čierna obrazovka po zap…
25. 6. 2016   #211638

Dnes už sa PC zázrakom rozbehol. Neviem čím to mohlo byť spôsobené

Itej
Offtopic › PC - čierna obrazovka po zap…
25. 6. 2016   #211636

Da sa to nejako zistit? Bohuzial ti k tomu asi nic viac nepoviem kedze uz asi nie ne co

Zasláno z mobilního telefonu.

Itej
Offtopic › PC - čierna obrazovka po zap…
24. 6. 2016   #211620

Ahojte,potrebujem poradiť.Keď zapnem PC ,tak v podstate sa "nič" nedeje.Obrazovka čierna,hoci je monitor zapatý ,takisto ani klávesnica nereaguje ani na stlačenie NumLocku ,že sa rozsvieti na klávesnici,hoci predtým hocikedy keď sa Windows bootoval tak keby som stlačil NumLock tak by sa to rozsvietilo.Predišlo tomu to,že mal som normálne zapatý PC a zrazu sa vypol.Odvtedy mi to robí.Vďaka za pomoc

Tree
Offtopic › Web developer / software dev…
20. 6. 2016   #211524

Ahoj, je tu nejaký skúsenejší web developer,resp. ani nemusí byť nejako skúsený .Nehovorím o sebe že som nejaký programátor pretože to ešte naozaj nie som,ale mám nejaké kódy napísané v Pythone,možno niečo Cpp. Rád by som skúsil aj niečo možno z webu,možnože ma to chytí.,neviem. Je pravda to,že na urobenie nejakého kvalitnejšieho webu potrebujem viacmenej úplne poznať HTML,CSS,JS a nejaký backend jazyk,napr Django(Pyt),Ruby,Java,Csharp? Neľúbi sa mi ešte aj to,že potom sa ,ak sa nemýlim,"mieša" toto všetko do jedného kódu.Samozrejme oddelene nejaké súbory,ale napr. JS a HTML + CSS sú dokopy. Predsa pri tom Pythone alebo Cpp ,ak sa bavíme o nejakých desktop aplikáciach,je to prehľadnejšie podľa mňa.Rád by som počul názor druhých napríklad aj na to,že či je ten web ,nazvyme to taký "zábavný".

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý