Anonymní profil Esso – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Esso – Programujte.comAnonymní profil Esso – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 85.248.20.–

Jošo
Vzdělání › jak na angličtinu?
20. 12. 2016   #214161

#1 j1rka
Zdar, mrkni na tieto stránky sú celkom fajn... http://www.domluvitse.cz/

Esso
Vzdělání › jak na angličtinu?
21. 10. 2016   #213183

#1 j1rka
Ahoj, za prvé sa podľa mňa vôbec nemusíš báť maturity.... Smrti sa netreba báť, je to len transformácia, tak prečo by sa niekto bál maturity nie? :D Ďalšia vec, je že už teraz viem, že ju urobíš, pretože si urobil nejaký krok preto a napísal si sem :) No a ináč ja používam tento program www.anglictina-bez-biflovani.cz/anglicky-jazyk?a_box=y7x556ws a tam si precvičujem zároveň: posluch, čítanie a hovorenie, vidím tam aj preklad hneď (je to vo vetách viac menej ) už len písanie chýba ale to budeš robiť celý čas v škole :) No a odporúčal by som ťi pozerať filmy v aj, ktoré ťa bavia, alebo krátke videá na youtbe s nejakou tvojou najobľúbenejšou témou. A neni problém :)

Esso
Vzdělání › jak na angličtinu?
20. 9. 2016   #212771

Ahoj, moja rada znie: Neuč sa to čo ti dá škola, uč sa doma to čo ťa v angline zaujíma. Samozrejme je treba robiť aj do školy veci aby človek neprepadol :D :D Ale mám takú skúsenosť, že vždy keď som si niečo začal hľadať z vlastnej iniciatívy doma, čo som nevedel do školy tak ma to začalo akosi viacej baviť. Minule som pozeral video ako chalan, tvrdil že sa naučil angličtinu za mesiac, iba preto, že sa zbavil presvedčenia, ktoré mu v tom bránilo, niečo ako, že cudzí jazyk je ťažký a pod. Blbosť učenie sa cudzích jazykov je úplná lahoda. Ja používam kurz angličtina bez biflovania, ten vyzerá nejak takto www.anglictina-bez-biflovani.cz/sloveso-have-got , ďalej si pozerám videá, ktoré ma zaujímajú a prekladám si slovká, ktoré neviem, Dobrá rada, nauč sa nejaké hlavné frázy a slovká ....proste niečo najpoužívanejšie ...to určite zoženieš, a nauč sa to úplne na spamäť. Kľudne aj frázy, ktoré sa ti páčia, napr ak niečo používaš často v češtine, tak si to prelož alebo nájdi preklad a nauč sa to aby si to vedel do konca života. Potom sa veci už budú len nabaľovať na pevné základy :)

Ivan
Vzdělání › jak na angličtinu?
3. 6. 2016   #211146

#1 j1rka
ahoj, ja skúšam metódu Imitum, a pozdáva sa mi to. Vidím cele vety a frázy, aj ich počujem a môžem si ich aj povedať pre seba, samozrejme sa slovíčka učím popri tom automaticky :) http://www.anglictina-bez-biflovania.sk/anglictina-pre-rodicov-skolakov)/?a_box=y7x556ws

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý