Anonymní profil peter – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil peter – Programujte.comAnonymní profil peter – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 2001:718:2601:26c:3c3c:98...–

peter
PHP › [NETTE]Problém 2 databáze ve…
12. 5. 2017   #216007

Nette nepouzivam. Ane se nebudu snazit tu hlasku pochopit, protoze vyklad muze byt ruzny. Prosim te, zapni si tam error_reporting() a mysql_error()

Nejsem si ted jisty, do jake mire mysql ignoruje velka pismenka, ale nejspis by bylo jednodussi tu tabulku proste prejmenovat, ne? Nette bych neveril, ten muze automaticky menit velikost, mozna.
Tez, kdo vi, jestli mas to pripojeni spravne nastavene.
A zkousel jsi jinou tabulku z toho pripojeni treba si tam pokusne vytvor jednu s malym pismenem, druhou s velkym a zda ji to najde? Treba to mas spatne vytvorene a hleda to v te prvni db.
A jeste byva takova finta, spis u oracle db, ze se vytvari nekolik uzivatelu a da se jim pristup jen na konkretni tabulky a jine ne.

Co vim, tak kolega se ptal tvurce nette, jestli a jakym zpusobem by slo zadavat do hesla mezery, doprostred, na zacatek, konec a podobne. Tak tvurce mu tehdy rekl, ze to nejde, ze tam ma natvrdo nastavena konkretni pismenka. A ze tam neni moznost to menit, leda prepsat kod.

peter
JavaScript, AJAX, jQuery › rychlejsi zmereni sirky slou…
12. 5. 2017   #216006

Text jsou hashe obsahu zkraceny na delku puvodniho textu, ktery nechci zverejnovat. :) Prislo mi to lepsi nez tam davat nahodny text.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý