Anonymní profil peter – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil peter – Programujte.comAnonymní profil peter – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 2001:718:2601:258:941:f53...–

peter
Java › Hra v Jave - review kodu
27. 10. 2017   #218213

Chi :) Tohle je nahodou jeste hodne presne zadani. Obvykle se setkas se zadanim udelej mi hru na hrdiny. A az to bude cele udelane, promyslene, tak ti zacne pindat. To chce tak, to onak, a tohle preci neni mozne, jak jsi to mohl udelat prave takhle, vzdyt je snad kazdemu jasne, ze to ma byt tak a tak.

Asi nevidis zdrojaky tech testu (a i kdyby, muzou tam byt jen konkretni cisla). Nejspis tam ma schvalne sporne situace, ktere muzou byt konfliktni. Jako treba to zaporne zdravi, pokus si nasadit dve obourucne mece a tak. Prehodit mec zleva na pravou ruku.
Jako, kdybys videl do testu, tak bys vedel, co testuje, jakou situaci. Obvykle ti autor testu takove info da, protoze chce chybu odstranit. Ale u ucitele tezko rici.
Bez toho fakt jen tezko hadat, co ta chyba presne znamena a jakou situaci zkousel.

peter
Java › Hra v Jave - review kodu
27. 10. 2017   #218209

- getUtok() - ty podminky neni treba tak rozepisovat

utok += sila
a!=null utok+=leva
b!=null utok+=prava
return utok

- vezmiZbran() / getUtok() - mozna by bylo dobre kontrolovat podminky, zda je jednorucni nebo obourucni. Co kdyz mu tam nekdo da 2 zbrane a pritom je jedna obourucni? Jestli neznas ty pojmy, tak obri kladivo ovladas obema rukama, ale 2 male sekyrky muzes mit bez potizi kazdou v jedne ruce. Obri kladivo v jedne ruce by mohlo davat treba polovicni dmg, pripadne bych ho uplne zakazal. U hry bych si kontroloval, zda ma postava dostatecnou silu. Svalnatejsi clovek by mohl pouzivat klidne oboji, ale takove obri kladivo se fakt spatne drzi jednou rukou a urcite by mel potize vyrovnavat rovnovahu
- getZdravi() - vraci zdravi. Ale, co kdyz je zdravi po utoku zaporne? Vrati to nulu? Pokud ne, pak mu uberes vic zdravi, nez je u postavy mozne.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý