Anonymní profil Jura – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Jura – Programujte.comAnonymní profil Jura – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 46.135.102.–

Jura
Návrhy na vylepšení › Zruště programujte.com
11. 7. 2018   #380946

#4 Kit
Nebudeš se tady mít s kým bavit, protože tady nikdo nebude chtít chodit. Kdo by taky chtěl, takový zareklamovaný hnus.

To spíše programujte.com by mělo platit tobě, že tu vůbec jsi.

Jura
Návrhy na vylepšení › Zruště programujte.com
11. 7. 2018   #380944

#2 Kit
Srabe. Kdybys byl co k čemu, tak stojíš taky zatím, abys reklamy neměl. Přispíváš tady ve svém volném čase a majitelé tě nechávají civět na reklamy. Přitom bez tebe by to tu už dávno chcíplo.

Jura
Návrhy na vylepšení › Zruště programujte.com
11. 7. 2018   #380942

Vážení. Jestli máte potřebu na diskuzi o programování dávat reklamní banery, tak to tu tady radějí zruště, protože akorát zacláníte a děláte na Internetu BORDEL. Pokud to nechcete dělat zadarmo a je vám za těžko těch 500,- Kč měsíčně platit ze své kapsy, tak prostě děte dopr a uvolněte místo někomu lepšímu, než jste vy, kdo má zájem to dělat na vlastní náklady. Nikdo se vás o vytvoření takového webu pro programátory neprosil a nikdo vás do toho nenutil.

V programátorské komunitě si navzájem pomáháme a sdílíme cenné informace, přispíváme do komunitních projektů aby ekosystémy našich jazyků fungovaly, a děláme to zadarmo. I profesionálové vám tady do diskuze píšou zadarmo ve svém volném čase a nic za to nechtějí. Tak proč dpč otravujete s reklamama???

Jak jste udělali tady ty stránky? To jste se naučili sami? To jste sami vymysleli HTML, CSS, JAVASCRIPT, knihovny kolem, backend na kterém vám to jede? Ne, žejo? To udělali programáítoři, komunita, pro lidi, zadarmo, a vy jste to pak použili. Tak kde bere dpč tu drzost potom strkat na foru pro programátory, kteří se potřebují radit, reklamy?

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý