Anonymní profil Stefan – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Stefan – Programujte.comAnonymní profil Stefan – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 85.207.43.–

SliderV3
.NET › C# Objektové programování
1. 6. 2009   #102033

Zdravim,
Na Zápočtovou práci z databázových systému máme vytvořit program v C#, který bude objektově přistupovat k databázi. Jelikož jsem zatvrzelý vbasicář , avšak nikdy jsem objektově neprogramoval volil jsem menší zlo a zkusil něco napsat v C#. Vše se tváří jako že je vpořádku, ale v kódu jsou pouhé 3 chybky , které se mi zaboha nedaří opravit. Proto pěkně prosím nějakého hodného člověka aby mi jen dal radu co tam mám blbě či kde se odpíchnout, protože jsem se do toho pěkně zamotal .

Solution ke stažení ZDE (včetně class diagramu):
http://pekna.webovka.eu/Klinika.rar

(* Měl by to být program který přistupuje objektově k databázi "Klinika")

Předpokládám, co bude zdrojový kód bez chyb, bude funkční i možnost přidat do "Data Sources" objekty které jsem napsal. Nebo se tam musí přidat nějaké reference aby byli vidět dosavadní objekty ?

Děkuji všem alespoň za ochotu pomoci a omlouvám se pokud se někdo pousměje nad mou neznalostí , mě samotného mě to mrzí více ...

Štefan
Pascal › LPT
14. 12. 2007   #58462

No potřeboval bych od někoho povolaného poradit jak napsat zdrojový text který dokáže přesně měřit čas v jednotkách milisekund na kterémkoliv PC v programovacím jazyce PASCAL. Přičemž zkompilovaný program pak poběží jako dosové okno ve windows 98.

Tuto činnost potřebuji ke hlídání a ZÁZNAM časů mezi jednotlivými sepnutími spínačů připojených na paralelní port (LPT).

Stefan
Pascal › LPT
12. 12. 2007   #58299

Všechny zdravím.

Mám následující problém, potřebuju ve Visual Basicu 6 měřit řádově v jednotkách ms změny stavů ve status registru na LPT portu (pod Windows 98SE). Avšak nevím jak na to, nepomohl by jste mi s tím prosím někdo? Prý existuje nějaká API funkce QueryPerformanceCounter či co,která měří rádově v ms, ale nevím jak ji v tomto připadě využít .

P.S. Pokoušel sem se volat z Basicu dosovový program napsaný v Pascalu který toto dělal, ale časy mi to měřilo bohužel nějak divně.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý