Anonymní profil SOVA NET – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil SOVA NET – Programujte.comAnonymní profil SOVA NET – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 85.135.28.–

Kuba
› Dobrý SEO nástroj - ZDARMA
20. 1. 2014   #186474

Jediné SEO nástroje jsou ty, které pomáhají konzultantům k práci. To co uvádíte není žádný SEO nástroj ale seo analyzátor, který je k ničemu, jelikož převádět SEO na jakoukoliv číselnou hodnotu je prostě směšný. myslím, že síti toho o podobných zázracích bylo napsáno již hodně.

Je jich celá řada a není problém dokázat jejich špatné fungování. Opravdu se jim vyhněte obloukem a neberte je jako směrodatné ani jakékoliv jiné měřítko pro hodnocení vašich stránek.

Jolan
› Distribuovaná webová aplikace
13. 2. 2013   #171473

Zdravím vás.

Riešim taký problém. Pripravujeme pre klienta webovú aplikáciu (PHP/MYSQL) ktorá je multinárodnostná. Najväčšiu uživateľskú základňu klient očakáva v S+j Amerike, Nemecku a východnej ázii. Preto je zrejmé, že bude potrebné riešiť násobné umiestnenie aplikácie v lokalitách, kde budú najviac vyťažované. Ideálne by bolo umiestniť aplikáciu na hostingu v nemecku, USA a v Japonsku. Komplikácia je ale samozrejme technologické riešenie takejto aplikácie. Môže mi niekto poradiť aspoň, kde by som sa mohol odpichnuť? Napr. v akej literatúre alebo na akých portáloch sa môžu niečím takým zaoberať.

SOVA NET
Inzerce › Nabídka práce: Webmaster Brno
27. 3. 2008   #69941

Zdravím,
naše společnost SOVA NET hledá posilu do týmu, konkrétně na pozici Webmaster. Preferujeme spolupráci na hlavní pracovní poměr s místem pracoviště v Brně.
Podrobný popis nabídky práce webmastera: http://www.sovanet.cz/o-spolecnosti/kariera/webmaster-brno/

Těšíme se na spolupráci
SOVA NET spol s.r.o.
www.sovanet.cz

SOVA NET
Inzerce › Nabídka práce: Programátor P…
27. 3. 2008   #69940

Zdravím,
naše společnost SOVA NET hledá posilu do týmu, konkrétně na pozici Programátor PHP nebo Ruby. Preferujeme spolupráci na hlavní pracovní poměr s místem pracoviště v Brně.
Podrobný popis [url=http://www.sovanet.cz/o-spolecnosti/kariera/programator-php-ror/]nabídky práce programátora zde[/url]

Těšíme se na spolupráci
SOVA NET spol s.r.o.
www.sovanet.cz

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý