Anonymní profil Shadow – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Shadow – Programujte.comAnonymní profil Shadow – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 78.102.65.–

Shadow
Delphi › Výpis cesty
8. 4. 2008   #70783

Ahoj, nemůže mi pomoci někdo s takouvou menší zapeklitostí? Pokud použiji ShellListView a kliknu na nějakou položku uvnitř, je možné, aby se mi automaticky vypsala do editu cesta toho souboru popř. adresáře? Díky za pomoc

Argon
Delphi › Vytvoření ADRESÁŘE a souboru
7. 4. 2008   #70723

To Ace McIntosh : Mockrát děkuju. Bylo by možné ještě celou proceduru propojit s ShellListView? Tzn. pokud si v okně vyberu nějaká místo, například otevřu adresář programfiles a stisknu tlačítko otevře se mi okno, kde bude edit aleuž s předdefinovanou cestou c:\programfiles\ ??? Za odpověď děkuji.

Argon
Delphi › ShellListViev jako totalcoma…
7. 4. 2008   #70722

Dobrý den, měl bych ještě pár dotazů, prosím o POMOC :-)

1. Pokudli vložím do svého programu 2 okna shellListView, je možné je mezi sebou propojit, aby se mezi okny dalo přesouvat ikony? (tzn. kopírovat z jednoho místa na druhé)
2. Jakým příkazem donutím svůj program aby mi zkopíroval dané soubory popřípadě adresáře z jednoho okna do druhého?
3. Použití pravého tlačítka - pokud kliknu na adresář v daném okně zobrazí se mi klasická nabídka pro windows, což je ve vlastnostech, ale nezobrazí se, pokud kliknu do tého samého okna na prázdné místo. Dalo by se to nějak definovat? Tak aby se mi zobrazila klasická nabídka windows kdekoliv v okně?
4. Dal by se vytvořit příkazový řádek? Tak aby pracoval s registry? (tzn. pokud budu chtít pustit například malování, napíšu příkaz pbrush a daný program se pustí.

Vím že mám poměrně dost dotazů, ale snažím se učit a bohužel na internetu jsem na tyto otázky nenašel odpovědi. Za pomoc předem mockrát děkuji.

Argon
Delphi › Vytvoření ADRESÁŘE a souboru
6. 4. 2008   #70711

Prosím o pomoc
jak můžu v Delphi 7 udělat jednoduché okno, tak aby vněm byl jeden řádek a tlačítko na vytvoření adresáře.
Vím že adresář vytvořím příkazem createdir('nazev'); ale to jméno je pevně dané a já bych chtěl, abych mohl vytvořit libovolný adresář. A to samé provést i se souborem. Pomůže mi prosím někdo???

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý