Anonymní profil tecka – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil tecka – Programujte.comAnonymní profil tecka – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 217.115.248.–

tecka
Java › uzivatelsky vstup
15. 5. 2008   #74021

Zdravicko mam dotaz ohledne vstupu...
tvorim program a potrebuju nacist celou vetu i smezerami mezi slovy s uzivatelskeho vstupu a nejak mi to nejde momentalne pouzivam::

Scanner sc = new Scanner(System.in)
otazka = sc.next();

Diky za radu

Assembler › Pomoc ne-umělcovi?
10. 1. 2008   #61855

Už delší dobu se potýkám s programováním (spíš jsem do toho nucen), ale raději bych se tomu vyhnul..bohužel to nejde! :-( A tak se obracím na lidi jako jste Vy..Vy co rozumíte světu jedniček a nul :-) Tak tedy k věci:

Jedná se o programování procesoru PIC16F877A..téma, které mi bylo přiděleno se týká Analogové paměti na určitý počet vzorků. Tedy na vstup AN0 se přivádí analogový signál, který bude vzorkován. Při stisknutí tlačítka se začne signál nahrávat do mikropočítače. Současně s tím se zastaví PWM. Po navzorkování se data začnou posílat na výstup. Program musí využívat časovač a přerušení.

A tady je má otázka. Pomohl by mě někdo nasměrovat..popř. napsat aspoň nějakou kostru programu? Já to pak budu muset stejně před očima vedoucího modifikovat, ale s tím se už budu muset poprat sám. Jedná se o to, že nemám potuchu kde začít a potřeboval bych trochu zasvětit pár řádky programu pokud by to bylo možné.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý