Anonymní profil Taine – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Taine – Programujte.comAnonymní profil Taine – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 212.111.4.–

Taine
C / C++ › C++ a SDL - nejde zkompilovat
27. 7. 2008   #81014

To Earl Cash : soubor SDL.dll ve vychozi slozce projektu mam, ale jestli si dobre vzpominam, tak jeho absence by se stejne neprojevila pri kompilaci, ale az po spusteni

To Jura : delal jsem to presne tak, jak pisou na GPwiki, procetl jsem uz predtim hodne podobnych tutorialu ... zkousel jsem to znovu, ale porad to hlasi stejnou chybu (i kdyz pouziju ciste g++ z prikazoveho radku).

Taine

Taine
C / C++ › C++ a SDL - nejde zkompilovat
27. 7. 2008   #80984

Ano, mam (viz dalsi screen) - takto mam nastavene Project -> Build Options -> Linker settings (jak pro debug tak pro release) a stejne mam nastavene i Settings -> Compiler and Debuger -> Linker Settings.

Diky Taine

Taine
C / C++ › C++ a SDL - nejde zkompilovat
27. 7. 2008   #80980

Ahoj,

pod linuxem napsal jsem programek vyuzivajici SDL a bez problemu prelozil. Problem je v tom, ze ho potrebuju funkcni i pod windows.

Uz jsem nad tim ztravil hodne casu, zkousel jsem nejprve DevC++, pak samostatne MinGW a ted i Code::Blocks. Cetl jsem ruzne navody na internetu.

Problem je, ze porad dostavam chybu, ktera je zachycena na prilozenem screenshotu (resp. v MinGW a v Code::Blocks; v DevC++ jsem dostaval chybu 'undefined reference to 'WinMain@16'', presto, ze to byla konzolova aplikace.

SDL-devel-1.2.13-mingw32 jsem si stahl, prekopiroval potrebne knihovny a hlavickove soubory a pridal i potrebne parametry pro linker.

Nevite nekdo, co s tim ? Diky Taine

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý