Anonymní profil psenik – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil psenik – Programujte.comAnonymní profil psenik – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 88.146.186.–

psenik
Flash › Flashový přehrávač hudby
24. 10. 2008   #88174

Zdravím, neví někdo náhodou kde bych našel flashový přehrávač hudby na svůj web? chtěl bych online streamovat hudbu, díky

PHP › zalamování textu v elementu…
15. 4. 2008   #71314

Zdravím všechny developery.
Mám problem. Při přidávání článků na server pomocí nově vytvořeného admin. systému se mi odstranují pomocí speciálních funkcí některé výrazy, které by mohly poškodit strukturu stránky(mám tam htmlentities a htmlspecialchars). Problém ale nastal když jsem u posleního článku(http://situjte.net/clanek.php?ID=193) chtěl vložit část zdrojového kodu a tak jsem kod uzavřel mezi tagy <code></code>.Ovšem jak můžete vydět na výše uvedeném linku, tak obsah elementu se mi nezalamuje spolu se stránkou a textem. Je potřeba použít nějakou další speciální funkci aby se obsah tohoto elementu zalamoval se stránkou? Nebo by bylo lepší si pomocí htmlspecialchars vytvořit vlastní syntaxy a nastavit v CSS např <div class="code">???

Standardy W3C, validita a doctype › Grafické práce
2. 4. 2008   #70362

Zdravím,
mám menší problém. Pokud se podíváte na blog.situjte.net, zjistíte že ppo grafické stránce je blog docela, řekněme, nevhodný. Barvy ladit umím ale s kompletním návrhem je to horší.
Zkrátka hledám někoho kdo by mi navrhl "dobrovolně" layout tohoto blogu. Mohu vám za to nabídnout možná jen dobrý pocit a pro Vás to bude taková reference... Komunita kolem situjte.net se celkem rychle rozšiřuje, takže bych Vám mohl nabídnout ještě reklamu.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý