Anonymní profil Anonym – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Anonym – Programujte.comAnonymní profil Anonym – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 83.208.42.–

babemagnet
Offtopic › Grafické studio-Nábor
22. 7. 2009   #113542

Pani, ty jsi asi opravdu machr, zvladat v patnacti letech programovani her (vsiml jsem si, ze mas v tymu na delani vlastnich games 15 lidi), ted si k tomu pridat jeste webstudio, teda fakt klobouk dolu. Drzim ti palce v sehnani dostatku zkusenych lidi i do tohoto projektu.
Moc nechapu to omezeni veku, kdyz ty mas takovy skill v 15 letech, proc by nekdo 14 lety nemohl mit dostatecne schopnosti.
Docela by me zajimalo, jake technologie a programovaci jazyky ovladas, mozna bych za takovych 5 let mohl byt stejne drsny jako ty.

Anonym
PHP › Odstranenie tagu <big />
10. 3. 2009   #97061

To crAzY^ :
Ne, ze bych byl nejaky expert(zvlast ne v PHP nebo co to je), ale tenhle kod imho kvuli 'zravosti' reg. vyrazu sezere vsechno od 1. '<' az po posledni '>', tedy napr. v pripade textu: 'zkouska <b>tucnosti</b> a <i>italiky</i>' z toho zbude jen 'zkouska ' misto 'zkouska tucnosti a italiky'.

Babe magnet
MySQL › Dotaz vracejici hodnoty, kte…
26. 3. 2008   #69890

Díky moc, to je ono. Předtím jsem se při jednom z těch méně obskurních pokusů přiblížil velmi blízko, ale místo having jsem tam měl where. No, příště už budu moudřejší.

Babe magnet
MySQL › Dotaz vracejici hodnoty, kte…
25. 3. 2008   #69861

Zdravím všechny SQL experty, potřeboval bych poradit s takovou drobností, u které jsem už celkem dlouho zaseklý.
Jednoduše řečeno, mam tabulku s několika sloupci, z nichž mě zajímá jen jeden s ID. Potřebuji selectnout všechna ID, která jsou v tom sloupci alespoň 2x(nebo jsou tam právě jednou a pomocí NOT to obrátím). Tuším, že to musí být úplně primitivní, ale jelikož se sql učím 2. den, nezvládám ani to... Už jsem vymýšlel i některé hodně obskurní konstrukce, které bohužel nefungovaly.
Díky předem za rady

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý