Anonymní profil Jan Kokoška – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Jan Kokoška – Programujte.comAnonymní profil Jan Kokoška – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 90.178.239.–

Jan Kokoška
.NET › Návrh client-server aplikace…
13. 4. 2009   #99026

Díky za odpovědi. Bohužel se leccos změnilo - bude nutné, aby se serverová část "starala" o své klienty, udržovala spojení a rozesílala data. A toho žádným skriptem nedocílím, zkrátka a dobře bude muset někde běžet.

Jan Kokoška
.NET › Návrh client-server aplikace…
29. 3. 2009   #98105

To dannyk : Díky za odpověd, nevím, jestli jsem to správně pochopil, tak se zeptám ještě jednou pro upřesnění. V případě Aspone se tedy lze z klienta připojit na server na zmíněných well-known ports, které jste zminoval?

Ten problém mě trápí, jelikož jde o školní projekt, který se pravděpodobně vyvine do bakalářky, budu jej vyvíjet dlouho - a virtuální hostingy jsou poměrně drahé.

Jan Kokoška
.NET › Návrh client-server aplikace…
28. 3. 2009   #98072

Pěkný podvečer,

rozhodl jsem se vytvořit takový malý projekt - respektive jej již mám svým způsobem hotový, ovšem potřebuji poradit s jeho uvedením do provozu.

V C# mám client-server aplikaci, jedná se o jistá sdílená data. Klient se připojí k serveru, autentizuje se, server zhodnotí jeho požadavky, zeptá se na ně databáze, přijme z databáze výsledky a odešle je zpět klientovi. Nechtěl jsem, aby se k databázi připojovali přímo klienti.

V případě, že bych chtěl aplikaci jakkoli distribuovat a pracovat s ní, je potřeba ji rozchodit online - a o tom nemám nejmenší tušení. Došel jsem k názoru, že by nějakým způsobem šlo dostat serverovou část do ASP a umístit ji na příslušný FTP server a následně volat - je to možné takto realizovat?

Případně jak jinak, moje dotazy jsou typu "jak dostat serverovou část aplikace někam na server, kde by mohla běžet, být přístupná".
Budu vděčný za nápady, nikoliv konkrétní řešení a postupy, to si snad najdu.

Díky.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý