× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

TextAloud 2.051

[ http://programujte.com/profil/20356-michal-vinduska/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       5. 8. 2005       7 507×

Tento šikovný prográmek vám pomůže při čtení dlouhých zpráv, či knížek...

Program slouží k převodu textových souborů na MP3 a WAV. Obsahuje 27 různých syntetizovaných hlasů v 7 jazycích. Bohužely mezi nimi není čeština. I když je program shareware, vyplatí se ho vyzkoušet.

Tady je program ke stáhnutí download
A domovské stránky jsou zde

Ovládání:
Pokud jste si program stáhly, tak proveťte jednoduchou instalaci. Po instalaci by se měl program spustit sám. Pokud tak neučiní, tak jej spusťte (na ploše by měla být ikona). Naběhne nám tabulka, zde po vás chcey abyste si program zakoupili. My ale zpozorníme na jedno tlačítko Run Free Trial. Po kliknutí program začne nabíhat. Až se spustíy naběhne vám samotný program a ještě jedna tabulka. Malou tabulku vypneme.
Program je velice jednoduchý na ovládáníy takže začneme. Nahoře máme lištu s tlačítkama. My klikneme na tlačítko Open. Naběhne nám tabulka na otevření souboru. Najděte tedy nějaký textový dokument. Potvrťte a textovej soubor se nahraje.
Pokud chcetey tak textovej soubor nemusíte nahrávat. Můžete sepsat, cokoli se vám zlíbí.
Pokud jste nějak učinili, tak teď se přesuňte k pravé straně. Jsou tam 3 možné volitelné urovně Pitch, Speed, Volume. S těmi si pak můžete pohrát. A vedle těchto třech volitelných úrovní jsou 3 tlačítka. Klikněte tedy na první Speak. Program vám začne číst to, co jste nahráli, nebo napsali. Pokud soubor chcete uložit, tak místo Speak klikněte Speak To File. Zvolte kam se soubor má nahrát a potvrťte.

Pokud jsme zvolili program otevřít jako free, tak máme jen anglickou výslovnost. Na stránkách produktu pak máte možnost zakoupit lidské hlasy v různých řečí. Čeština mezi nima bohužel není.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2005081403-textaloud-2-051/ ].