× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Windows Live Writer

[ http://programujte.com/profil/2373-dusan-janosik/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       29. 8. 2006       9 746×

Jedná se o nový nástroj od MS pro snadné publikování na blogu. Po uživatelské stránce je aplikace vcelku příjemná. Obsahuje WYSIWYG editor, editor kódu a samozřejmostí je možnost náhledu příspěvku. Výsledný kód je v dostačující kvalitě. Mezi zajímavosti patří publikování obrázků, při kterém je možné nastavovat jednoduché efekty a měnit velikost bez větší ztráty kvality, a kompatibilita s různými blogovacími systémy. K provozu samozřejmě potřebuje .NET Framework.

Pro vývojaře je připraven SDK, takže není problém možnosti programu rozšířit. Nějaké doplňky lze najít např. na http://www.codeplex.com [ http://www.codeplex.com ].

Součástí instalace je i Windows Live Toolbar, který zvýší bezpečnost prohlížení v IE a přidá pár příjemných rozšíření – např. RSS čtečka a vyhledávací panel. IE6 rozšíří o prohlížení s pomocí záložek.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2006082810-windows-live-writer/ ].