× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Windows Vista zahájily útok, Volný nabídne ADSL velice levně

[ http://programujte.com/profil/2843-lukas-chadraba/ ]Google [ :2:?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       1. 3. 2007       8 772×

Windows Vista zahájily útok

To, že je od 1. března oficiálně v prodeji česky lokalizovaná verze nového operačního systému Windows Vista ví snad už každý, kdo se o to zajímá. S příchodem nové verze byla zahájena i reklamní kampaň prezentací nového produktu masám uživatelů. Což nebylo u minulých verzí v Česku tak obvyklé. Mluvím hlavně o reklamách na nejnavštěvovanějších portálech a reklamách v tištěném celostátním tisku. Lekl jsem se reklamy, která mi překryla homepage Seznamu. Uvidíme, jak bude marketingové oddělení MS spokojeno s prodejností Visty na konci letošního roku. Prezentaci a prohlídku systému si můžete prohlédnout na stránkách produktu [ http://www.microsoft.com/cze/windows/products/windowsvista/ ].


Volný nabídne ADSL levněji

Volný reaguje na ceny konkurence a má navrch. Konkurenční Telefónica O2 nabízí sice rychlost ADSL 2 Mbps za 474,– Kč s DPH, ale jen po dobu prvních dvou měsíců. Volný začal dnes nabízet stejnou rychlost za 415,– Kč s DPH natrvalo. Tomu říkám konkurenční boj. Tato situace může způsobit dramatické snížení cen a navyšování rychlostí u dalších typů připojení – hlavně u Wi-Fi (hlavní konkurent ADSL připojení v Česku).


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2007030101-windows-vista-zahajily-utok-volny-nabidne-adsl-velice-levne/ ].