× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

PHP frameworky - konference

[ http://programujte.com/profil/2592-jan-skrasek/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       6. 1. 2008       13 209×

Czech PHP User Group a Studentská unie Fakulty informačních technologií Vysokého učení technického v Brně pořádá v sobotu 26. 1. 2008 konferenci zaměřenou na PHP frameworky. Seminář navazuje na první úspěšnou akci věnovanou PHP frameworkům, která proběhla minulý rok na podzim v Praze na ČVUT.

Program nadcházející konference budou tvořit přednášky o frameworcích CakePHP, Kohana (nástupce Code Igniter pro PHP 5) a dvou dalších, které zatím vybíráme. Rádi bychom doplnili přednášky o některý z frameworků PRADO, Akelos (framework typu RoR pro PHP), Qcodo, Agavi, Seagull apod. Pokud víte o někom, kdo by některý z uvedených frameworků rád předvedl, kontaktujte nás, prosím, na emailu stv@seznam.cz.

Akce je otevřena široké programátorské veřejnosti. Vítáni jsou všichni, kteří se chtějí dozvědět o moderních PHP frameworcích. Vstupné je 200,- Kč, pro studenty FIT VUT zdarma. Akce se bude konat v nově rekonstruovaném historickém areálu Fakulty informačních technologií v ulici Božetěchova 2 v posluchárně E112. Vstup na akci bude umožněn až do vyčerpání kapacity posluchárny, přednostně však registrovaným účastníkům.

Registraci na akci a více informací o semináři je možné nalézt na stránce http://blog.php-group.cz [ http://blog.php-group.cz/2007/11/16/registrace-na-konferenci-php-zima-2008/ ].

Ing. Václav Stoupa (Czech PHP User Group), Bc. Zdeněk Letko (Studentská unie FIT VUT)


Konáno

  • dne 26. 1. 2008
  • Brno, Božetěchova 2 v posluchárně E112
  • za 200,- Kč
  • Odkaz do našeho kalendáře akcí [ http://programujte.com/index.php?akce=kalendar&id=943 ]

Zpočátku jsem se měl zúčastnit jako přednášející o CakePHP, nyní tuto pozici přenechávám těm nadšenějším Cakem. Přesto si tuto akci konanou v místě bydliště nemůžu nechat ujít a vy určitě také ne.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2008010600-php-frameworky-konference/ ].