× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

Microsoft Expression Web 4 – SEO validátor a on-line služba náhledu vykreslování Safari na Macu

[ http://programujte.com/profil/1483-lukas-chury/ ]Google [ https://plus.google.com/101446994797551111026?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/14523-martin-simecek/ ]Google [ ?rel=author ]       23. 6. 2010       20 017×

Před několika dny byly uvolněny nejnovější verze nástrojů Microsoft Expression. Expression jsou profesionální nástroje pro design grafických a interaktivních softwarových prvků, které poskytují velkou sílu a flexibilitu při tvorbě pokročilých prvků i aplikací.

Jsou určeny pro programátory, grafiky a 3D designéry aplikací hledající způsob, jak zrychlit návrh a design interaktivního uživatelského prostředí pro web i platformy Windows, včetně Windows Phone. Kompatibilita mezi nástroji navzájem a spolupráce s produktem Microsoft Visual Studio [ http://www.microsoft.com/visualstudio/ ] zvyšuje efektivitu práce i na složitých projektech.

Microsoft Expression Web [ http://www.microsoft.com/expression/products/Web_Overview.aspx ] je profesionální nástroj pro navrhování, vývoj a publikování webů v technologiích ASP.NET, PHP, Silverlight a AJAX, které vyhovují nejnovějším webovým standardům.

Nejnovější verze produktu Microsoft Expression Web bude dostupná od léta 2010, její oficiální název je Microsoft Expression Studio 4 Web Professional [ http://www.microsoft.com/expression/products/StudioWebPro_Overview.aspx ] a obsahuje produkty Expression Web 4 [ http://www.microsoft.com/expression/products/Web_Overview.aspx ], Expression Encoder 4 [ http://www.microsoft.com/expression/products/EncoderPro_Overview.aspx ] (enkódování videa) a Expression Design 4 [ http://www.microsoft.com/expression/products/Design_Overview.aspx ] (grafické vektorové/bitmapové prvky). V rámci technologické záruky je zdarma dostupná všem legálním uživatelům verze Expression Web 3.

Expression Studio 4 Web Professional mimo jiné přináší dvě zajímavé novinky

1. K nástrojům pro ověřování validity, dostupnosti a kaskádových stylů přibývá ověřování SEO diagnostika a reporting

2. Prostřednictvím technologie SuperPreview [ http://www.microsoft.com/expression/products/SuperPreview_Overview.aspx ] můžete prohlížet a porovnávat webové stránky současně ve více prohlížečích, nově i v Safari na platformě Mac aniž byste Mac museli vlastnit.

Na každé stránce můžete vybírat samostatné elementy a zjišťovat detaily o každém z nich. Tato technika vám pomůže rychle najít a ošetřit chyby, které mohou vznikat při transportu webové stránky napříč mnoha prohlížeči.

Promo akce – Expression Web 3 a 4 upgrade pro každého

Na léto je pro vývojáře a webdesignery v ČR připravena  speciální promo akce na krabicový produkt Microsoft Expression Web 3. Jedná se o rozšíření upgrade možností, přidání české knihy, přidání šesti českých dynamických šablon a navíc ZDARMA přechod na verzi Microsoft Expression Web 4.

1. Je možno využít ceny upgrade, pokud vlastníte jakoukoli aplikaci z balíku Microsoft Office, jakýkoli nástroj Expression, jakýkoli komerční nástroj Adobe a jakoukoli verzi Microsoft Visual Studia včetně registrovaných free Express verzí Visual Studia.

2. Ke každé krabici dostanete navíc knihu Microsoft Expression Web 2 Krok za krokem [ http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova-literatura/webdesign-tvorba-www-stranek/microsoft-expression-web-2-krok-za-krokem/ ] (+ rozdílovou brožurku "Novinky v Microsoft Expression Web 3 a 4").

3. Dostanete navíc zdarma šest českých dynamických web šablon [ http://blogs.msdn.com/b/vyvojari/archive/2010/06/01/exw34promo.aspx ] pro Expression Web (DWT web templates)  včetně zdrojového designu ve formátu Expression Design z mnoha vektorových prvků.

4. Budete mít právo získat plnohodnotnou, komerční  verzi Microsoft Expression Web 4 (včetně produktů Expression Design a Expression Encoder) v rámci technologické záruky zcela ZDARMA.  Produkt Microsoft Expression Web 4 bude v Evropě dostupný zřejmě v srpnu a jeho cena bude asi o 15 % vyšší, než je nyní cena verze 3.  

Promo akce platí pouze pro krabicový produkt Microsoft Expression Web 3.0 EN Upgrade, kód UCQ-00819, cena produktu se u nás pohybuje kolem 1 750 Kč bez DPH.

Více o promo akci … [ http://blogs.msdn.com/b/vyvojari/archive/2010/06/01/exw34promo.aspx ]


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2010062300-microsoft-expression-web-4-seo-validator-a-on-line-sluzba-nahledu-vykreslovani-safari-na-macu/ ].