× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

V listopadu v Praze proběhne HTML5+Android hackathon

[ http://programujte.com/profil/1483-lukas-chury/ ]Google [ https://plus.google.com/101446994797551111026?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       25. 10. 2010       18 560×

Chcete začít Google Developer Day už o den dřív? Máte chuť si přijít zaprogramovat pod vedením expertů z Googlu a ukázat, co umíte? Zajímáte se o Android nebo HTML5? Nebojíte se programovat v týmu? Tak přijďte na hackathon 15. 11. v Praze.

Den před Google Developer Day proběhne v Praze vývojářský hackathon [ http://clanky.gug.cz/2010/10/pojdte-si-zaprogramovat-s-vyvojari-z.html ] zaměřený na příznivce HTML5 a Androida. Akci pořádá ČZU.GUG.cz [ http://czu.gug.cz/ ] ve spolupráci s ČZU [ http://www.czu.cz/ ] a Googlem.

Hackathon vznikl spojením slov hack a marathon. Jedná se o týmové programování. Dostanete jeden den na vytvoření aplikace na zadané téma (buď Java aplikace pro Android nebo HTML5 mobilní aplikace, výběr je na vás). Na místě potkáte vývojáře z Googlu, mj. Reto Meiera (autora knihy Professional Android 2 Application Development) a Michaela Mahemoffa (redaktora serveru Ajaxian a autora knihy Ajax Design Patterns).

Součástí programu budou i dvě vývojářské přednášky k použitým technologiím. Vstup na akci je zdarma, je nutné se zaregistrovat. Tým si můžete sestavit předem (doporučujeme) nebo až na místě. Nejlepší tým získá ceny a (pokud dosud nemá) vstup na GDD. Sledujte nás na Facebooku [ http://www.facebook.com/gughackathon ] a Twitteru [ http://twitter.com/gughackathon ], kde se dozvíte další informace.

Těší se na vás organizátoři hackathonu Martin Hassman [ http://twitter.com/hassmanm ] a Alena Varkočková [ http://twitter.com/alenkacz ] a také Reto, Stephanie a Michael z Googlu.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2010102501-v-listopadu-v-praze-probehne-html5-android-hackathon/ ].