× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Pozvánka na programovací soutěž SS12 – Code for a Cause

[ http://programujte.com/profil/21426-radek-pavlicek/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/14523-martin-simecek/ ]Google [ ?rel=author ]       30. 4. 2012       14 315×

Pracovníci Střediska Teiresiás [ http://www.teiresias.muni.cz ] vás zvou k účasti na studentské programátorské soutěži SS12:EU Code for a Cause, jejímž účelem je tvorba softwaru s otevřeným zdrojovým kódem pro osoby s postižením. Středisko Teiresiás je v roce 2012 pořadatelem národního kola této soutěže, které proběhne 11. až 13. května 2012.

Vítězové národních kol obdrží věcnou cenu a následně se zúčastní finále, které proběhne 11. až 13. července 2012 v rámci 13. ročníku mezinárodní konference International Conference on Computers Helping People with Special Needs (ICCHP) [ http://www.icchp.org ] v Linci.

Všichni účastníci národního kola dostanou drobné dárky. Hlavní cenou pro vítězný tým mezinárodního kola bude 1000 €.

Národního kola soutěže se mohou zúčastnit jednotlivci nebo celé týmy studentů. Každý tým se skládá z 5 studentů a mentora z řad odborníků, který bude týmu radit ve strategických otázkách (nikoliv při psaní samotného programu). Práci týmů bude na závěr hodnotit odborná komise.

Do soutěže se můžete registrovat jednotlivě nebo rovnou za celý tým. Pro registraci použijte registrační formulář [ http://www.teiresias.muni.cz/?chapter=14-10 ] na webových stránkách střediska Teiresiás. Na webových stránkách soutěže [ http://www.teiresias.muni.cz/ss12 ] také najdete předběžný program a informace o kritériích, podle kterých budou jednotlivé projekty hodnoceny. Můžete se také seznámit s projekty [ http://projectpossibility.org/projects.php ], které byly výsledkem předchozích ročníků soutěže.

Během celé soutěže (sobota a neděle) bude pro účastníky zajištěno občerstvení (oběd, lehká večeře, svačiny, pitný režim...). Pro účastníky budou přímo v místě soutěže, tedy ve středisku Teiresiás na Šumavské 15 v Brně, zajištěny prostory pro odpočinek.

Pokud by některý z účastníků potřeboval pomoc se zajištěním ubytování v Brně (například na studentských kolejích), měl by svou žádost vyjádřit při registraci na výše uvedené adrese.

Na vaši účast se těší pracovníci Střediska Teiresiás.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2012043001-pozvanka-na-programovaci-soutez-ss12-code-for-a-cause/ ].