Konference: Cloud computing nabízí v IT zřetelné přínosy
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Konference: Cloud computing nabízí v IT zřetelné přínosyKonference: Cloud computing nabízí v IT zřetelné přínosy

 

Konference: Cloud computing nabízí v IT zřetelné přínosy

Google       Google       3. 9. 2016       11 285×

Celosvětové příjmy z veřejných cloudových služeb mají do roku 2020 růst o více než 20 % ročně. Nyní v této oblasti dominují služby typu SaaS, větší růst ale předpovídají analytici IDC službám PaaS a IaaS.

Cloud computing tak bude zjevně i nadále proměňovat svět informačních technologií. I proto se praktickým aspektům použití cloudu bude věnovat konference Cloud computing v praxi, která se koná 22. 9. 2016 v pražském Kongresovém centru Vavruška na Karlově náměstí 5.

Čísla jasně ukazují, že se cloud computing už dávno dostal ze stádia světlých vizí do stádia běžného používání. Nejpopulárnější je podle aktuální zprávy analytiků IDC  v oblasti diskrétní výroby, bankovnictví a profesionálních služeb, rychlého růstu se mu ale dostává i v dalších odvětvích ekonomiky. Zájem je o veřejné i privátní cloudy a IT oddělení tak musejí  efektivně zvládat mimo jiné správu hybridní infrastruktury. Na aktuální vývoj v oblasti Cloud computingu reaguje i letošní konference Cloud computing v praxi.

Akce, kterou pořádá v pražském Kongresovém centru Vavruška na Karlově náměstí  společnost Best Online Media ve spolupráci s magazínem BusinessIT.cz  nabídne účastníkům přehled aktuálních trendů v oblasti technologií cloudu i zcela konkrétní informace o různých možnostech jejich využití. Mluvit se tak bude například o provozování ERP v cloudu, o hostování různých typů softwaru, ale třeba i o zálohování dat nabízeném podnikům formou služby.

Konference Cloud computing v praxi nabízí odpovědi na aktuální a často řešené otázky: Jaké možnosti dnes cloud computing nabízí? Jaké jsou skutečné přínosy cloudu? Jaká zde existují rizika? Jaké jsou nejnovější trendy v této oblasti a jaký vývoj můžeme očekávat v nadcházejících měsících?

Více informací o konferenci na webu: konference.businessit.cz

Odbornou záštitu nad konferencí má magazín www.BusinessIT.cz.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Tagy:
Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Reklama autora

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý