× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Blockchain & Bitcoin konference

[ http://programujte.com/profil/24453-nikola-vranova/ ]Google [ ?rel=author ]       25. 5. 2017       11 105×

V pátek 19. 5. 2017 se v pražském konferenčním centru Andel’s konala Blockchain & Bitcoin konference. Řada odborníků a podnikatelů v oboru blockchainu a kryptoměn představila možnosti budoucího směřování tohoto oboru. Speakeři většinou rusky mluvící provenience prezentovali řešení svých firem založená na technologii blockchainu.

Moderátor, zkušený matador trhu kryptoměn Dmitry Machikhin, který před lety opustil korporátní prostředí začal konferenci úvodním slovem. Po něm nastoupil Gabriel Dusil, který představil Adel, crowdfundingový fond pro blockchainové startupy. Po něm přišla prezentace společnosti Hotmine, poskytující služby minerům a přiblížení současné situace Bitcoin miningu. Ten prý dnes může při příhodných podmínkách vynášet i 10 procent měsíčně. Sasha Ivanov ze společnosti Waves ukázal možnosti směny kryptoměn za konvenční měny. Ronny Boesing ukázal za společnost Openledger svou komunitní platformu pro obchodování a směnu měn a crowdfunding. A konečně Rodrigo Balam za Genesis Mining ukázal zajímavou prezentaci své Islandské serverovny pro zařízení dolující Ethereum, jež je otevřený i malým investorům.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2017052500-blockchain-bitcoin-konference/ ].