× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

Konference Game Developers Session!

[ http://programujte.com/profil/24453-nikola-vranova/ ]Google [ ?rel=author ]       6. 6. 2017       9 262×

Pokud vyvíjíte hry nebo vás jejich tvorba alespoň trochu zajímá, zbystřete – 17. a 18. listopadu 2017 proběhne v Praze další ročník konference Game Developers Session. S tím, jak se postupně připravuje program konference, každý může až do konce srpna zaslat návrh na přednášku. 

Game Developers Session je nejstarší evropskou konferencí zaměřenou na nezávislé herní vývojáře. Tento rok při příležitosti patnáctiletého výročí organizátoři očekávají více jak 1 000 herních profesionálů a nadšenců.  Ti všichni se mohou těšit na 2 konferenční dny, více jak 40 inspirujících přednášek od špiček z oboru, 2 networkingové party nebo výstavní prostory s možností vyzkoušet nejnovější hry a technologie.

Spolu s oznámením termínu konání akce je spuštěno i tzv. call for papers, kdy každý může až do 31. srpna poslat svůj návrh na přednášku. Preferovaná témata a obory pro tento rok jsou:

  • Mezinárodní spolupráce v herním vývoji
  • Budoucnost VR z pohledu HW nebo SW
  • Získávání peněz a hledání investorů
  • Budoucnost herního designu
  • Technologické aspekty herního vývoji
  • Postmortemy zajímavých herních titulů

Další detaily budou oznámeny brzy. Do té doby můžete navštívit web konference http://www.gdsession.com [ http://www.gdsession.com ], kde se o ní můžete dozvědět více, poslat svůj návrh na přednášku nebo zakoupit lístek za speciální cenu.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2017060600-konference-game-developers-session/ ].