× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Konference: Kvalitní informační systém roste spolu se svými uživateli

[ http://programujte.com/profil/24875-tomas-cada/ ]Google [ ?rel=author ]       25. 5. 2018       6 459×

Informační systémy, které rostou spolu s požadavky svých uživatelů, efektivní uchování důležitých dokumentů nebo moderní uživatelská rozhraní, která maximálně zjednodušují práci s informacemi - to je jen několik z řady aktuálních trendů v oblasti podnikových informačních systémů, kterým se bude věnovat konference Firemní informační systémy [ http://konference.businessit.cz/events/firemni-informacni-systemy-2018/ ], která se koná 31.5.2018 v pražském Kongresovém centru Vavruška na Karlově náměstí.

9. května 2018: Zatímco moderní trendy uplynulých let, jako je využívání informačních systémů v cloudu nebo mobilní přístup k informacím, se již postupně staly samozřejmostí, na výsluní se derou nové trendy, mezi něž patří maximální zefektivňování uživatelských rozhraní, využívání propracovaných API nebo důraz na efektivní - a bezpečné - ukládání dokumentů. Letos je pak problematika práce s informacemi okořeněna i nástupem GDPR, díky němuž se organizace ještě hlouběji zamýšlejí nad nakládáním s daty o svých klientech, partnerech i zaměstnancích.

A právě problematice moderních firemních informačních systémů a všemu podstatnému, co s nimi souvisí, se bude věnovat již pátý ročník konference Firemní informační systémy, kterou 31.5.2018 pořádá v pražském Kongresovém centru Vavruška na Karlově náměstí společnost Best Online Media.

Konference Firemní informační systémy i letos klade důraz na řešení, která mají potenciál podpořit efektivní fungování firem i dalších organizací, přičemž nabízí odpovědi na aktuální a často řešené otázky: Jaké funkce moderních informačních systémů opravdu potřebujeme - a jak je pak lze smysluplně využít? Jaké jsou nejnovější trendy v oblasti moderních informačních systémů? Jaký vývoj zde můžeme očekávat v nadcházejících měsících a jak se na něj připravit? Jak volit prvky informačního systému a jak se při jejich nasazování a provozu vyvarovat zbytečných chyb?

Návštěvníci si vyslechnou mimo jiné přednášky na témata: Hlavní trendy v oblasti podnikových informačních systémů, Použitelnost na prvním místě - UX a inovace v ERP, Jak vylepšovat IS prostřednictvím API, Jaká je role LowCode developmentu nebo Změny v ochraně osobních údajů v souvislosti s nařízením GDPR.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2018051500-konference-kvalitni-informacni-system-roste-spolu-se-svymi-uzivateli/ ].