× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Startuje první Mistrovství Česka a Slovenska v Laser Game

[ http://programujte.com/profil/24875-tomas-cada/ ]Google [ ?rel=author ]       24. 7. 2018       7 781×

V pondělí 30. 7. v 18:00 se uzavírají přihlášky týmů na vůbec první Mistrovství Česka a Slovenska v Laser Game. Týmy tak mají poslední šanci se zúčastnit – do uzávěrky přihlášek zbývá už jen několik dní.

Největší turnaj v Laser Game, jaký tu kdy byl. Přes 100 týmů se utká proti sobě

V turnaji je zapojeno 16 Arén z Česka a ze Slovenska, jejich seznam je uvedený na oficiálním webu turnaje [ https://www.mcslg.cz/zapojene-areny/ ].

Každá zapojená Aréna pořádá kvalifikační turnaj čtyřčlenných týmů, které se utkají mezi sebou. Vítězný tým v kvalifikačním turnaji se utká s dalšími 15 týmy na Mistrovství Česka a Slovenska v Košicích. 

Uzávěrka přihlášek je 30. 7. v 18 h nebo po dovršení 8 přihlášených týmů. Po naplnění 8 přihlášených týmů jsou další týmy přijímáni jako náhradníci.

1. 8. v 18 h proběhne živě na Facebooku jednotlivých Arén losování pro 1. kolo – kdo proti komu.

Vítězný tým turnaje bude reprezentovat Arénu na Mistrovství Laser Game v Košicích, bude bojovat o titul Mistra ČS v Laser Game a soutěžit o zajímavé ceny.

"Už dlouho jsme přemýšleli nad formátem, který by oslovil stovky hráčů v několika Arénách současně. Jsme tedy rádi, že do historicky prvního Mistrovství se zapojilo nejen 16 Arén, ale rovnou také 2 státy," říká spoluorganizátor turnaje Lukáš Churý o motivaci k vytvoření prvního velkého turnaje v Laser Game v Česku a na Slovensku.

Seznam zapojených Arén a seznam dosud přihlášených týmů je uveden na webu:
https://www.mcslg.cz/zapojene-areny/ [ https://www.mcslg.cz/zapojene-areny/ ]

Některé Arény, např. Laser Aréna ve Znojmě, už přijímá pouze náhradníky. Další týmy se mohou ještě přihlásit v jiných Arénách, kde ještě mají volná místa.

Vítězný tým kvalifikačního turnaje v každé Aréně bude soutěžit o titul Mistra Česka a Slovenska v Laser Game, hrát o zajímavé ceny a reprezentovat své město na Mistrovství v Košicích.

Ubytování i doprava je pro všechny týmy zajištěna bezplatně díky sponzorskému daru města Košice.

Co tedy udělat pro registraci týmu?

Vytisknout a vyplnit přihlášku [ https://www.mcslg.cz/prihlaska/ ] a osobně ji odevzdat v nejbližší zapojené Aréně [ https://www.mcslg.cz/zapojene-areny/ ] spolu se startovným 1 000 Kč / 40 € za celý tým.

Kvalifikační turnaj v jednotlivých Arénách bude rozdělen na 4 kola [ https://www.mcslg.cz/terminy/ ], kdy na odehrání zápasu má každý tým dostatek času – tým si volí sám datum a čas, kdy svůj zápas odehraje.

Samotné Mistrovství v Košicích bude dvoudenní a bude se konat na konci září, 29. – 30. 9. 2018.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2018072402-startuje-prvni-mistrovstvi-ceska-a-slovenska-v-laser-game/ ].